Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде интервю пред Sportal.bg в

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде интервю пред Sportal.bg в
Коментари Харесай

Загорчич: Гонзо е прав! В България има достатъчно добри български футболисти

Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде изявление пред Sportal.bg в Турция, където " белите " са на предварителен лагер. Специалистът изрази вяра, че тимът му ще успее да се класира за евротурнирите. Бившият национал разяснява и изявлението на техническия шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов за състава на националния тим. Роденият в Нови Сад някогашен централен бранител съобщи, че е склонен с позицията на Гонзо.
 Гонзо: Националният тим е идея, която могат да усетят единствено българите Гонзо: Националният тим е идея, която могат да усетят единствено българите
" Искахме физически да се подготвим доста добре за началото на новия полусезон. Мисля, че сме задоволително добре готови, в този момент към този момент ще се занимаваме доста повече с футболните неща. Да, имаме много млади футболисти, положителни футболисти - това е доста значимо. Всички, които са с нас, демонстрираха, че заслужават да получат късмет. Целта ми е всеки идващ мач - повече извоювани мачове ще ни пратят в евротурнирите, ще е идеално. Локомотив в случай че желае купата, първо би трябвало да мине през нас. Няма да им е елементарно, и на нас няма да ни е елементарно. Ще търсим победа в този мач.
 Димитър Митков: Можем да спечелим купата! Лудогорец е най-високото равнище в България Димитър Митков: Можем да спечелим купата! Лудогорец е най-високото равнище в България
В Славия имам хубави моменти - когато взехме купата, беше най-хубавото. На финала с Левски момчетата се раздадоха не на 100%, а на 1000%. Никога не върша лист с петима реализатори на дузпи, просто запитвам кой е подготвен, кой е оптимално съсредоточен. В този мач всички бяха съсредоточени. Пожеланието ми към почитателите на Славия е да ги има повече на нашия стадион, да ни поддържат във всеки мач, а ние им обещаваме хубави резултати и се надяваме идната година да играем в евротурнирите.
71  Феновете на Славия по време на финала за Купа България
Няма да е елементарно на нито един тим, който се класира в плейофите на шампионата. Разбира се, ЦСКА и Лудогорец са най-силните тимове, само че през другия полусезон може да е друго. Националният тим ли? Познавам Младен Кръстаич като футболист, не се познаваме персонално. Харесаха ми и двата мача под негово управление, които гледах. Щом се приберем в София, ще потегля към Ловеч, с цел да се видя с Люпко Петрович.
 Люпко Петрович: Левски е по-добър от ЦСКА, Люпко Петрович: Левски е по-добър от ЦСКА, " алените " имат 40% късмет за купата
Изказването на Гонзо за националния тим и българите? Честно казано, и аз съм на мнението на Гонзо. Да, аз играх като натурализиран на Евро 2004, Зоран Янкович и Предраг Пажин също, бяхме тримата на европейско, само че съм на това мнение - българският футбол би трябвало да се развива, по-силните тимове да имат малко повече български футболисти в състава. Сигурен съм, че в България има задоволително положителни български футболисти, които могат да играят във водещите тимове. За мен Гонзо е прав, да ", съобщи Загорчич.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР