Наставникът на сигурния изпадащ от efbet Лига Асен Букарев обяви

...
Наставникът на сигурния изпадащ от efbet Лига Асен Букарев обяви
Коментари Харесай

Как ще действа БФС след думите на Букарев?

Наставникът на сигурния изпадащ от efbet Лига Асен Букарев разгласи сензационно пред народен ефир, че е юридически опит отборът му да легне на Царско село.

Обажданията били другарски, само че за сметка на това от много места. Както е известно, съставът на Любослав Пенев победи с 1:0 в Бистрица.

" Видяхте, че ние постоянно играем феърплей, както бе и през днешния ден. Защото от доста места ни търсеха да дадем мача. Да легнем на Царско село и да ги пуснем. Това няма по какъв начин да стане, до момента в който съм треньор, където и да е. Визирам другарски позвънявания, да ги пуснем по благосклонност, а не за пари. Чисто по съседски ", бяха точните думи на Букарев незабавно след мача.

 Витоша - Царско село @@@
Самото изявление сигурно ще отвори извънредно доста работа на БФС и комисията по феърплей в централата. Интересно е какво ще е мнението на централата, откакто изследва случая. Защото от Витоша би трябвало да кажат непосредствено имената на хората, които са ги търсили, с цел да желаят " бистришките тигри " да дадат срещата, а те очевидно са доста, по думите на Букарев.

Тъжното е, че футболът ни, който така и така е на дъното и се разяжда от ежедневни разправии на всевъзможни равнища, е заплетен в още един огромен скандал. Този може да се окаже на тематиката, която за УЕФА и ФИФА, дружно с расизма, не търпи никаква приемливост.

Последните години подозренията за уредени мачове у нас сензитивно понижиха, което е хубава вест, само че забавното е, че няколко пъти бе забъркано името на Царско село. През април 2018 година от БФС оповестиха, че топченгета са отишли да следят срещата сред Оборище и Царско село от Втора лига. Сигналът тогава бил подаден от Системата за ранно предизвестие на УЕФА, откъдето на няколко пъти били получавали информации за съмнителни мачове на двата тима. В началото на този сезон пък през юли 2019 година дисциплинарната комисия към БФС порицава и санкционира с санкция от 5000 лв. Царско село за съмнителни мачове със Струмска популярност от Втора лига и Купата на България.

Ето тогавашното формалното известие на БФС:

На база сезиране от Експерт по честността в БФС за сезон 2018/2019, на съображение член 46, ал.6, б. В от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира ФК „ Царско село “ гр. София с неодобрение и имуществена глоба в размер на 5000 лв.. На база сезиране от Експерт по честността в БФС за сезон 2018/2019, на съображение член 46, ал.6, б. В от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира ФК „ Струмска популярност “ гр. Радомир с неодобрение и имуществена глоба в размер на 5000 лв..

" Съд до дупка. Не може без доказателства да се хвърлят сходни обвинявания. Нека прокуратурата да се намеси. Ще се съдим до последно с тези, които ни упрекват без да имат доказателства ", съобщи тогава притежателят на Царско село Стойне Манолов.
 Витоша - Царско село @@@
Именно това е извънредно време да се случи. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да се самосезират, в случай че страната желае в България да има развиване на най-обичания спорт, който изживява най-тежките си дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР