Наставникът на Шумен Янко Янков изрази своята гледна точка след

...
Наставникът на Шумен Янко Янков изрази своята гледна точка след
Коментари Харесай

Янко Янков: Доволен съм от старанието

Наставникът на Шумен Янко Янков изрази своята позиция след провалянето от Балкан с 89:105 в среща от 31-вия кръг на НБЛ. 
 Балкан се оправи и с Шумен Балкан се оправи и с Шумен
„ Като резултат няма по какъв начин да съм удовлетворен. Слаба отбрана от наша страна, опитахме се да играем равностойно на тима на Балкан и мисля, че в по-голямата част от мача се получи. Говорихме си преди срещата, само че не успяхме да се оправим с поставената задача - грешките се усилиха в резултат на нападателната им отбрана най-после и са ни отбелязали 30 точки на бърза офанзива, което доста тежи. Определено класен тим, опитахме се да се надиграваме - ненапълно успяхме. 

Има какво да се желае. Имаме още две семейства, доста дълга пауза без домакинска среща и уповавам се в оставащите две срещи да зарадваме нашата аудитория с добра игра и най-малко една победа. Мисля, че момчетата имаха вяра, че можем да победим Балкан. Получи се малко и разпределяне от страна на съперника, възползвахме се, само че те са тим с друга класа от нашата, с друга ротация. Имат опция за по-динамична игра. При нас - проблеми с Никола Николов, уповавам се да не са съществени и да може взе участие в оставащите две срещи. Доволен съм от старанието на момчетата. Надявам се да вложат тази сила и битка и в останалите две срещи ", съобщи Янков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР