Наставникът на Сейнт Патрикс Тим Кланси коментира минималната победа над

...
Наставникът на Сейнт Патрикс Тим Кланси коментира минималната победа над
Коментари Харесай

Тим Кланси се закани: ЦСКА го очаква по-труден мач в Ирландия!

Наставникът на Сейнт Патрикс Тим Кланси разяснява минималната победа над ЦСКА с 0:1 на стадион " Българска войска " в първата среща от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Кланси счита, че тази победа дава доста малко преимущество на неговия отбор, само че се закани, че в Ирландия за ЦСКА следва още по-труден мач от през днешния ден.

" Знаехме, че ще бъде много-много мъчно. Идваме тук да играем против доста добър тим. Трябваше да се пазиме добре, което го направихме. ЦСКА стреляше от отдалеченост, правеше доста центрирания. Трябваше да сме положителни в контраатаки, да бъдем бързи и да търсим головия късмет ", стартира Кланси.

" Центриранията бяха доста значима част от играта на ЦСКА. Ние обаче се оправяме през целия сезон в този аспект. Тази победа ни дава доста малко преимущество. Да, спечелихме с 0:1, само че би трябвало да имаме вяра. Ние сме доста млад тим, имаме доста сила.

Можехме да взимаме по-важни решения в последната третина и да бъдем даже още по-успешни. " Какво би трябвало да чака ЦСКА в Ирландия? Още по-труден мач от през днешния ден. Ще намерим личната си игра, ще се пазиме добре, както през днешния ден, или най-малко ще опитаме. И няма да им даваме шансове ", приключи треньорът на Сейнт Патрикс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР