Наставникът на Септември (София) Славко Матич взе 14-годишния Валери Божинов-младши

...
Наставникът на Септември (София) Славко Матич взе 14-годишния Валери Божинов-младши
Коментари Харесай

​​​​​​ Септември събра Валери Божинов с... Валери Божинов

Наставникът на Септември (София) Славко Матич взе 14-годишния Валери Божинов-младши в първия тим на новака в efbet Лига.

Сръбският експерт забелязал през вчерашния ден сина на своя играещ асистент Валери Божинов на Царско село в компанията на централния защитник Михаил Полендаков, който към този момент дебютира за представителния състав на Септември напролет, да упражняват самостоятелно преди старта на подготовката на техния набор 2007 година, която започва тази заран.

Матич останал впечатлен, след което приказвал с треньора на Янтра (Габрово) Сашо Ангелов, при който Божинов-младши води подготовка това лято и даже дебютира в мъжкия футбол, изигравайки няколко контроли с отбора от Втора лига. Така Матич взел решение от през днешния ден навършващият 15-години през септември гений да тренира с първия отбор на Септември (София).

Тази заран Божинов-младши се явил на първата подготовка на набор 2007 година на Септември под управлението на Младен Стоев, само че му било обявено, че би трябвало да тренира през днешния ден от 17:00 часа с представителния.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР