Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, очаквано бе щастлив

...
Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, очаквано бе щастлив
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Направихме добър мач срещу много силен съперник, заслужено сме на финал

Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти, предстоящо бе благополучен от класирането на неговия отбор на финала в Шампионската лига.

Кралският клуб сътвори запаметяващ се поврат против Манчестър Сити, с цел да стигне до успеха с , като два от головете бяха маркирани в 90-ата и 91-ата минути на дуела на " Сантиаго Бернабеу ".

Според Анчелоти точно тези голове за трансформирали динамичността на дуела и са наклонили везните в интерес на неговия отбор.

" Направихме добър мач против един доста мощен противник. Имахме силите да имаме вяра и да се борим. Двубоят в доста моменти бе подравнен, опитвахме всичко, с цел да изравним. В последните минути, когато имах опцията да изравниш общия резултат, огромно значение има и душeвността на играчите. Динамиката на терена радикално се промени с тези голове ", стартира експертът.

" През първото полувреме се справихме добре, само че ни липсваха малко повече подавания сред линиите на Манчестър Сити и в последната третина към Бензема.Изиграхме доста тежък осминафинал, четвъртфинал и полуфинал, само че в Шампионската лига е по този начин. Мисля, че справедливо стигнахме финала. Много сме покрай спечелването на 14-и трофей от шампионата ", добави той ".

Италианецът показа, че преди реванша с " жителите " неговите футболисти са изгледали видео-компилация с всички обрати, които отборът му е сътворил през акцията - цели осем наброй. Видеото е приключило с фразата " Липсва ни още един! "

" Гледахме видеа на всичките обрати, които направихме през сезона – те са осем наброй. Видеото приключи с думите " Липсва ни още един! ", приключи Карло Анчелоти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР