Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше избран за най-добър

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше избран за най-добър
Коментари Харесай

Анчелоти: Тайната на успехите ми е страстта към футбола

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше определен за най-хубав треньор през миналия сезон от УЕФА и получи премията си преди снощната гала по тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Италианецът завоюва за четвърти път шампионата и е номер 1 по този индикатор в историята. 

“Вълшебната формула е пристрастеността, която изпитвам към този спорт. Но значимо е и качеството на футболистите, които упражнявам. Миналият сезон беше приказен точно тъй като опитът на ветераните се съчета по съвършен метод с силата на младите. Идеалната химия е на стадиона с нашите почитатели, които ни помогнаха да реализираме задачите си ”, съобщи Анчелоти. 

Италианският експерт похвали и Карим Бензема, който взе премията за Играч на сезона от УЕФА. 

“Не единствено аз, всички бяха впечатлени от Карим. Той е извънреден футболист, а не просто голмайстор. Работи с въодушевление на всяка подготовка и непрекъснато усъвършенства знанията си за играта. Той чете футбола по превъзходен метод, умее да ръководи моментите в мачовете, а и е огромен водач в съблекалнята. Не му гласоподавам доверие затова, а просто тъй като е най-хубавият. Късметлии сме, че е в тима ни и по този начин мислят всички в Реал ”, показа Анчелоти.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР