Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе определи Манчестър Сити като

...
Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе определи Манчестър Сити като
Коментари Харесай

Треньорът на Лайпциг: Искаме да играем с кураж срещу един от най-добрите отбори

Наставникът на Република България Лайпциг Марко Розе дефинира Манчестър Сити като един от най-хубавите тимове в света, само че акцентира, че с отборна игра и фенска поддръжка “биковете ” са способни да победят “гражданите ” в утрешното си домакинство от 1/8-финалите на Шампионската лига.

“Работя с играчите от близко, имам им огромно доверие. Утре играем против един от най-хубавите тимове и желаеме да го създадем с кураж, възползвайки се от опцията, която имаме. Мачът ще бъде сложен, само че всичко е допустимо. Ако излезем като тим и с почитателите ни зад нас, можем да реализираме огромни неща. Заедно сме по-силни. Ерлинг Холанд има вманиачен нрав. Когато види вратата, като че ли би трябвало да вкара непременно. Той продължава да се усъвършенства и работи доста интензивно за отбора. Той е състезател от международна класа в един от най-хубавите тимове в света. Разбира се, че ни липсват Кристофър Нкунку и Дани Олмо, само че сме задоволително добре позиционирани и имаме доста други варианти. Кристо съумя да направи единствено част от последната ни подготовка. Той няма да бъде титуляр, не желая да поемам никакви опасности. Ще забележим дали на следващия ден ще може да играе, или не ”, разяснява Розе на конференцията си преди мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР