Наставникът на Наполи Карло Анчелоти се изказа доста остро за

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти се изказа доста остро за
Коментари Харесай

Анчелоти: Италия е светлинни години назад

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти се изрече много остро за положението на стадионите в Италия и държанието на италианските почитатели. Карлето начерта пътя, който би трябвало всички италианци да следват, с цел да развият футбола на Апенините на още по-високо равнище. Специалистът бе част от “Фестивала на Спорта” дружно със своите сътрудници Ариго Саки и Пеп Гуардиола. Събитието се организира в Трентино.

Have spent a wonderful day in Trento today speaking about our favorite topic and number one passion... in the company of 2 good friends and great coaches. #IlFestivaldelloSport pic.twitter.com/ZFEdimnWfa
— Carlo Ancelotti (@MrAncelotti) 14 октомври 2018 година
" На техническо равнище оставаме конкурентоспособни, макар че не разполагаме с доста гении и качества. Огромната разлика, която забелязах, е в инфраструктурата. В Европа видях страхотни и цялостни игрища и усетих същинското спортно съревнование. В това сме обратно и то светлинни години. Върнах се в Италия след доста години, само че към момента се оскърбявам, когато чуя разнообразни подвиквания от почитателите. Това би трябвало да завърши. Не става дума за съревнование, а за липса на образование. Възраждането би трябвало да стартира оттук”, разяснява Анчелоти.

Серия А 8 кръг, неделя 7 октомври  Наполи 2:0краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР