Наставникът на Наполи Карло Анчелоти нетипично за себе си демонстрира

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти нетипично за себе си демонстрира
Коментари Харесай

Анчелоти: Твърде много се говори около Хамес

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти нетипично за себе си показва известно неспокойствие по отношение на опитите на клуба да притегли Хамес Родригес от Реал Мадрид. Италианецът съобщи, че сега колумбиецът се разисква голословно доста в общественото пространство, а сетне добави, че няма визия по какъв начин стои въпроса с друга трансферна цел – Ървин Лосано от ПСВ Айндховен.

Снощи „ везувиани” отстъпиха с 1:2 от Барселона в другарски мач и това беше тяхната първа загуба по време на летните инспекции. Анчелоти изрази оптимизъм от държанието на своя отбор, който е стоял доста равностойно против испанския първенец. „ Хареса ми тимът, момчетата играха с доста темперамент и съгласно това, което показахме в предходни контроли като тези против Ливърпул и Марсилия”, проучва италианският стратег.

„ Изправихме се против тим, който е прочут на всички и който разполага с доста качество. Ако не си проведен против тях, ще допуснеш гол.”

„ В същото време бяхме ефикасни и успявахме да запазим ритъма в нашия дрибъл. Може би имахме повече положения в съпоставения с Барса. В събота имаме още един мач и сме уверени, че можем да се оправим добре против един популярен отбор.”

„ Хамес? Твърде доста се приказва за него, а за Лосано не знам нищо. Пазарът затваря в края на август, тъй че дано изчакаме и ще забележим какво ще стане”, добави Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР