Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо се надява тимът му да

...
Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо се надява тимът му да
Коментари Харесай

Гатузо: Трябва да заиграем като Интер

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо се надява отборът му да практикува същата отборна игра, каквато е присъща за Интер под управлението на Антонио Конте. Утре двата тима се изправят един против различен на “Сан Паоло” в дербито на 18-ия кръг в Серия “А”.

“Нуждаем се от мощно показване, защото се изправяме против доста мощен отбор, един от най-хубавите във физическо отношение в шампионата. Ако играем както през първото полувреме против Сасуоло (2:1 - б.р.), което беше срамно за нас, то тогава ще сме в сериозна неволя. Трябва да надградим върху последните 25 минути от въпросния дуел. Трябва да подобрим метода, по който започваме срещите, и по какъв начин да играем напрегнат. Въпреки това, виждам подобаващия възторг, като момчетата дават всичко от себе си.
#Gattuso: " Big performance needed against Inter "
https://t.co/gynMJKljTv
#NapoliInter
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/KlVCMs8LOT
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) January 5, 2020 Трябва да почитаме този Интер, защото те имат мощна душeвност и страхотни играчи. Не бива да изпадаме в суматоха или да си мислим за най-лошия сюжет. Трябва да придаваме чувството, че от самото начало сме в мача и че сме подготвени да се противопоставим. Може да се види въздействието на Конте, тъй като те се борят за всяка топка, като също по този начин разполагат с качества. Беше друго предишния сезон, тъй че с помощта на Конте виждаме груповата им игра. Това желая от Наполи - да играем като едно цяло. Целта ми е да върна ентусиазма на Наполи. Играл съм на “Сан Паоло” и желая още веднъж да видя тази буйна атмосфера, която в последно време е малко студена. Колкото по-гореща е атмосферата, толкоз по-трудно е за съперниците ни тук”, съобщи Гатузо на конференцията си преди мача. Серия А 18 кръг, понеделник 6 януари  Наполи 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР