Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, остана много разочарован

...
Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, остана много разочарован
Коментари Харесай

Христо Янев скочи на съдийството след мача с Витоша

Наставникът на Миньор Перник – Христо Янев, остана доста отчаян от съдийството на Васил Минев при равенството 1:1 против Витоша в Бистрица.

Ето какво сподели той:

„ Обърка се това, че не успяхме да вкараме някои от обстановките си. Създадохме доста положения, само че просто невъзможността да вкараме от такива обстановки, е пагубна за нас. Нямаме уменията да осъществяваме ситуациите си. Трябва да имаме самочувствие и класа, с цел да може топката да влезе във вратата. Елементарно е.”

„ Вие гледахте мача, вие нямате ли искания към това, което се случва. В следващ мач някой арбитър позволява съдбовна неточност и тя е против нас. В предишния мач ни анулираха безусловно постоянен гол в 90-ата минута. Днес ни вкарват гол, откакто е осъществено нарушаване против нас. АКо желаеме да подвигаме равнището в тази група, в случай че желаеме да развиваме младите футболисти, единственият метод е да им оказваме помощ и да им демонстрираме какво има на терена. Ако има фал, то той би трябвало да се свири. Просто и обикновено е. Навсякъде се случва и би трябвало да има надзор върху тези обстановки.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР