Наставникът на Милан Стефано Пиоли отново изрази задоволството си от

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли отново изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Пиоли: Не съм възхитен от този Милан, винаги съм вярвал в играчите си

Наставникът на Милан Стефано Пиоли още веднъж изрази задоволството си от чудесната форма на своя тим, само че за следващ път предизвести играчите си да са внимателни във всеки мач и да не лежат на лаврите си.

" Това, което виждам, е, че играчите ми са щастливи и удовлетворени, само че имаме още доста работа за извършване. Трябва да продължим да бъдем гладни и виновни. В момента сме в положителен интервал и би трябвало да се възползваме оптимално от този възторг. Дано той обхване и почитателите ни. Конкуренцията в състава е значима и значи, че никой не може да лежи на лаврите си. Решаващо е постоянно да сме нащрек, защото играем на всеки три дни. Не съм очарован от този състав на Милан, тъй като постоянно съм вярвал в играчите си. Надявах се, че ще израстнат и че ще доближат тези равнище и показване. Въпреки това, беше мъчно да си помислим, че ще реализираме тези резултати.

" We want to remain top of the table "
The Boss previews tomorrow's lunch match, watch the full video on our app

" Vogliamo rimanere in vetta "
La conferenza del Mister alla vigilia di, guarda l'integrale sulla nostra App
— AC Milan (@acmilan)
Милан постоянно би трябвало да смята идващия мач за най-важния. Не печелиш дуелите на хартия, всичките те са със цената на три точки. Във всяка среща би трябвало да демонстрираме, че сме конкурентоспособни. Това, което ми харесва в този тим, е, че когато стъпят на терена, играчите оставят усещането, че имат възторг и ясни хрумвания какво да вършат. Върху това работим - да играем с убеждения. Утре Анте Ребич ще стартира от пейката, може и да се включи през второто полувреме. Саму Кастийехо имаше мускулен проблем тази заран и е най-добре да не рискуваме с него. Браим Диас в действителност се развива, той играе с интензитет и качество. Рафаел Леао също се усъвършенства, само че не би трябвало да лежи на лаврите си, защото в много обстановки той може да дава още доста ", съобщи Пиоли на конференцията си преди мача с Удинезе.
Серия А 6 кръг, неделя 1 ноември  Удинезе 13:30предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР