Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде мнениети след победата с

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде мнениети след победата с
Коментари Харесай

Дамбраускас: Направихме много технически грешки! Искам трофеи

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде мнениети след успеха с 3:1 над Спортист (Своге) за Купата на България. Специалистът от Литва съобщи, че не прави разлика сред този шампионат и efbet Лига. Той регистрира доста механически неточности, които са създали " орлите " през днешния ден.

" Беше характерен турнирен дуел - един първокласен отбор против тим от втора дизивия при започване на шампионата, нищо не ни изненада. Направихме доста механически неточности, ненапълно провокирани от терена. За тактичност не желая да приказвам, на моменти действахме малко по-бавно, с повече докосвания, не успяхме да използваме празните пространства зад Кешерю. През второто полувреме заиграхме малко по-бързо, само че пък допуснахме гол - нещо, което не искахме да вършим.

Най-важното е, че достигнахме до осминафиналите. Подценяване? Не, не мисля, че подценихме днешния конфликт, задачата беше да продължим в идната фаза. Бяхме проучили противника, нямаше подценяване, само че имаше моменти, в които играхме по-бавно, с повече допиране на топката, това е причина, че не показахме най-хубавия си футбол.

Първи дуел след зимната пауза, нещата са малко по-различни. Този мач е друг от другарските, сигурно като игра не сме до дъно щастливи от показаното през днешния ден. Не показахме това, което искахме, само че това беше по този начин поради механически неточности. Искам да преобладаваме в хода на 90 минути, само че знаете, че сходен жанр не е елементарен. Искаме да пренесем това, което вършим на тренировките, и на формалния терен.

Ще ставаме все по-добри. Бърнард Текпетей ще бъде извънредно значим, в никакъв случай не съм имал подозрение в неговите качества. Той означи няколко гола в Турция, в този момент трансферира резултатността си през днешния ден, той има капацитет, който може да бъде от изгода на Лудогорец.

Моят жанр е да се концентрираме във всеки идващ дуел - желая титли! Не различавам сред шампионата и Купата на България. Със сигурност след дълга пауза, много неща може да са се трансформирали по отношение на последните мачове от есента. Със сигурност би трябвало да имаме почит към Етър и да се подготвим по най-хубавия метод за този мач ", сподели Дамбраускас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР