Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разкритикува българския шампион след равенството

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разкритикува българския шампион след равенството
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Изпускаме много положения, футболистите трябва да се замислят

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разкритикува българския първенец след равенството 1:1 с Валур. Специалистът призна, че огромен проблем пред тима му е доста пропуски пред противниковата врата.
" Няма по какъв начин да съм удовлетворен. Имаха два удара и единият влезе. Общо взето и с Ференцварош беше по този начин - три удара и три гола. Изпуснахме доста. Започнахме да играем, като ни вкараха гола. Да, може и да е бил инцидентен. Бяхме главно в тяхната половина. Няма спор, че сме по-добрият тим. Изпускаме доста обстановки. Постоянно работим върху това. Не мога да предсказвам за какво не се получава. Доста са съставените елементи, когато стигнеш до голова обстановка и не я реализираш. Трябва футболистите съществено да се замислят. Този съперник не е такава класа, само че по-нататък не се знае. Проблемът ни е, че доста малко използваме фланговете. Там имаме футболисти с експедитивност, техника и скорост. Все още използваме ширината на терена и пасове през центъра. Има обстановки, в които офанзивата би трябвало да се развие по фланга, с цел да има успеваемост ".
" Всеки един футболист ще получи нужното игрово време. Затова ми трябват конкурентоспособни футболисти. Вандерсон не е в оптималното си положение, само че ще придобие нужния игрови опит, с цел да се усеща умерено на терена. Нека не приказваме за твърди любимци. На терена е напълно друго. В европейския футбол тимовете не могат да се разделят на любимци. 1:1 е преимущество за нас, само че чакам доста повече от тима ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР