Наставникът на Лудогорец Антони Здравков дебютира с победа 4:1 начело

...
Наставникът на Лудогорец Антони Здравков дебютира с победа 4:1 начело
Коментари Харесай

Здравков: Лудогорец държи ниво във всички турнири

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков дебютира с победа 4:1 отпред над Септември (София) в Първа лига. Шампионите губеха на почивката с 0:1, като нямаха удар във вратата през първата част, само че след променихе на почивката " орлите " означиха четири гола.

" През първото полувреме Септември се възползва от добра контраофанзива, а Асен Чандъров вкара хубав гол. Веднага по-късно нашият тим стартира да играе с топката. Нямаше изненада за съперника, като беше мъчно против съперник, който се е затворил. Знаехме, че противникаът ще играе по този начин, като това се удостовери от техния стартов състав. На почивката направихме две промени и нещата се трансформираха. Влизахме в гъстото, където имаше 15-16 индивида пред вратата. Така не успявахме да създадем голови положения.

Със промените на почивката искахме да обърнем резултата, сменихме схемата, с цел да се отварят позиции по фланговите офанзиви. Лудогорец има доста положителни играчи, които умеят да играят и по фланговете, и през центъра, видяхте, че бяхме разнородни при головете.

Клаудио е играл на такава позизия, като през втората част. Той е разчупен състезател, който може да играе с топката. Шверчок е типичен терен. Има коренна смяна вначина му на работа. Ако Швиерчок продължава да се труди като през тази седмица, както и като се появява на терена, ще заслужи мястото си на терена. Лудогорец не подценява нито един мач, противник и шампионат. В дуела за Купата против Славия ще играят тези, които решим, само че няма да има фрапантни промени. Ще решим с щаба ", разяснява експертът, който разяснява формата на отбора му.

" Лудогорец е изиграл най-вече мачове от цялата българска реалност, тежки мачове, и в Европа, натрупва се и отмалялост, досега Лудогорец държи равнище във всички шампионати, липсват ни победи и точки в Лига Европа, само че значимото е, че сме първи което е най-важното за нас. Има моменти в които изпускаме, сътворяваме положения, само че не ги осъществяваме, ще търсим смяна в някои подробност ", показа Здравков след срещатата. Първа лига 13 кръг, неделя 28 октомври  Септември (София) 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР