Наставникът на Локомотив София, Станислав Генчев, смята, че инидивидуалната класа

...
Наставникът на Локомотив София, Станислав Генчев, смята, че инидивидуалната класа
Коментари Харесай

Генчев: Класата в състава на ЦСКА 1948 реши мача

Наставникът на Локомотив София, Станислав Генчев, счита, че инидивидуалната класа в състава на ЦСКА 1948 е довела до провалянето за " железничарите " с 0:2. 

„ Мачът стартира добре за нас. Влязохме със самочувствие и след това останахме с човек повече. Необмислена постъпка в края на частта още веднъж върна численото тъждество. След това класата надви. Те имат състезател като Чочев, който може от нищото да вкара, до момента в който ние пропуснахме много положения. Първият гол беше преломният миг и вторият затвори дуела “, стартира Генчев.

„ Целите са да играем за победа във всеки мач. Бяхме в добра серия, само че тя беше прекратена през днешния ден. Сега подвигаме главите и ще проучваме грешките, които не бяха малко, с цел да не ги повтаряме “.

„ ЦСКА направи две положителни смени на полувремето. Класата в офанзива и в средата на терена се оказа решаваща. Бакалов е с удар, ще разберем повече на следващия ден. Във всяка една фаза би трябвало да работим повече. И двете етапи са значими, и в двете имаме върху какво да мислим “, приключи той.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР