Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира пред Sportal.bg как

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира пред Sportal.bg как
Коментари Харесай

Сашо Тунчев: Очаквам двама-трима нови до дни

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разяснява пред Sportal.bg по какъв начин протича подготовката на отбора досега и какво се случва със зимната селекция. В момента със " смърфовете " тренира само синът на Георги Иванов - Александър, а в идващите дни Тунчев чака още двама или трима нови. Младият експерт се изрече и идната гала " Футболист на годината ".

" Към момента подготовката върви по проект. Най-важното е, че няма контузени футболисти. Всички упражняват наедно и се движим по проект. В околните дни чакам нови футболисти на проби. Очаквам да дойдат двама-трима играчи, които ще следим. Тепърва е доста рано да давам оценка за Александър Иванов. За момента се оправя добре и времето ще покаже дали може да остане в Локомотив. Към момента той е част от тима ".

" Трябват ни нови футболисти на две-три позиции. Не желая тъкмо да прецизирам на кои позиции търсим футболисти. Ние си знаем на кои ни трябват. Искам новите футболисти да дойдат и по-късно ще разясня освен това. Към момента напускащи футболисти няма. Интерес към наши играчи сигурно има, само че на този стадий нямам информация за това дали някой от актуалните футболисти на Локомотив ще бъде продаден ".

" Момчетата от школата, които упражняват с Локомотив сега, за първи път организират подготовка с мъжки тим. Стараят се, пробват се. Времето ще покаже дали ще вземат присъединяване в идните мачове на Локомотив през сезона. Разбира се, тяхното предпочитание също ще го покаже ". " За мен в контролата с Марица (Пловдив) значим не е резултатът, а тимът да се приготвя и да се натоварим задоволително. За нас това ще бъде една подготовка ".

" Митко Илиев сподели освен тази година, а и предходната, че заслужава да бъде Футболист на годината. Надявам се, че тези, които гласоподават, ще изберат по най-правилния метод. Ще бъдем щастливи, в случай че той още веднъж е Футболист на годината ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР