Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, коментира детайлно равенството

...
Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, коментира детайлно равенството
Коментари Харесай

Томаш: Сигурно отслабнах два килограма от горещините, на Хоркаш постоянно му звънят агенти

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, разяснява детайлно равенството 1:1 в градското дерби против Ботев. Томаш не атакува провинилия се за гола на „ канарчетата “ Динко Хоркаш, като разгласи, че на хърватина непрекъснато му звънят сътрудници за трансфер. Специалистът подчертава върху горещото време, казвайки, че несъмнено и той е изгубил два кг по време на 90-те минути.

„ Мога да разделя мача на две – през първото тотално контролирахме мача, само че неналичието на убеденост и това, че играхме с Ботев...получихме гол от нищото. На полувремето с много приказки, знаех и усещах какво може да се случи. Когато ние притежаваме топката, само че я загубим, пускаме лесни контраатаки “.

„ През второто видях доста обстановки, в които можехме да центрираме. Не съм удовлетворен от второто. Ботев няма нищо общо с предходната година. Както можем да съжаляваме, че не спечелихме, по този начин и че не загубихме “.

„ Всеки си има концепция, над която работи през седмицата. Хубаво е да я видиш 90 минути. Аз я видях 45 минути. Този тим има върху какво още да работи. Начинът е да работим, в този момент имаме и малко по-голяма вариативност. Липсват няколко хора, само че не се оправдаваме “.

„ На този стадий не преговаряме с никой. Ако излезе добър състезател и влиза в бюджета, може да притеглим. Аз бих взел още двама халфове. Публиката вдъхна убеденост и самочувствие. Мога да отлича целия тим за характера. Беше адска горещина. Аз несъмнено съм измършавял 2 кг по време на мача, камо ли футболистите. Трябва да ги хидратираме “.

„ Сбърках със промяната на Бабакар, признавам си. Това е моя неточност. Естеството на този мач, желанието за победа...не можах да взема най-правилното решение. Ако бях постъпил по различен метод, може ли да кажете дали щеше да е вярно. Много топло беше и футболистите колкото да дишаха “.

„ Увиснахме, когато аз карах тима да пресира. Играем човек за човек, само че няма да издавам нищо повече. Не мога да обвиня никой. Хоркаш направи неприятна преценка и неточност, не мога да упреквам. Липсваше ни гола първоначално, те 10 минути не можеха да излязат от половината си. Разбирам го Динко Хоркаш – непрекъснато му звънят сътрудници, публицисти. Момчето седи крепко стъпил на земята. Има капацитет, аз съм горделив, че го развиваме. Не се тормозя от неточности, всеки позволява “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР