Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп даде интервю за клубния сайт

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп даде интервю за клубния сайт
Коментари Харесай

Клоп: Два от головете ни срещу Бърнли бяха резултат от съвършен футбол

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп даде изявление за клубния уебсайт на мърсисайдци, в което приказва за миналия мач с Бърнли и значимостта на Роберто Фирмино за неговия тим.

" Надявам се да си остане по този начин и той рядко да пропуща мачове. На няколко пъти отсъстваше и това не беше прелестно, само че Боби, какво да ви кажа за него, което още не знаете? Той е извънредно значим футболист за нас. Радва се да играе при нас и обожава колектива в тима. Това му оказва помощ, несъмнено. Помагат му и качествата на останалите. Когато има толкоз доста скорост към теб, ти може да си позволиш да играеш повече сред линиите, да се позиционираш по-добре и да бележиш. Той е доста значим футболист за нас ",

" Това бе най-хубавият ни мач против Бърнли. Мисля, че първият ми против тях го загубихме с 0:2. Тогава несъмнено не бях квалифициран за този вид футбол и този жанр. В събота видях нещо, което досега не бях виждал в Англия, а точно борбата за втора топка от наша страна. Реагирахме извънредно добре на дългите топки на Поуп, а това по принцип са обстановки 50 на 50, в които въздейства и късметът''. счита Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР