Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след нулевото равенство срещу

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след нулевото равенство срещу
Коментари Харесай

Мъри: При оптимален състав печелехме минимум 3 мача с лекота, трябва да преодолеем всякакви видове кризи

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи след нулевото тъждество против Черно море във Варна, което удължи серията на " сините " без турнирна победа в пети следващ дуел, че в случай че отборът му е бил в най-благоприятен състав, е щял да завоюва най-малко три от въпросните срещи с лекост. Също по този начин треньорът добави, че и през днешния ден тимът му е заслужавал успеха, само че съществени пропуски са попречили за това.
 Левски към този момент пет мача без победа след огромна борба на Левски към този момент пет мача без победа след огромна борба на " Тича "
" Стана много нервозен мач. Нашият тим игра под огромно напрежение през първото полувреме, по-малко мислеше за футбол. През второто променихме нещата имахме обстановки. Като темперамент и предпочитание съм удовлетворен. Като футболно самочувствие би трябвало доста по-добре да направляваме топката. Не успяхме да вкараме на празна врата. Влязоха двама на 17 години, нямаме доста варианти, само че това е позитивно. Включиха се с огромно предпочитание.

Бари, Попов, Кръстев, Стефанов и Краев - това са футболисти с варианти и самочувствие в офанзива, които вкарват голове. Да се жалваме, няма смисъл. Можехме да спечелим. Пред нашата врата нямаше положгения. Имахме две-три и трябваше да осъществяваме.

Срещу такива тимове, като Черно море, ние би трябвало да сме по-уверени и с по-голямо самочувствие. В такива равностойни дуели и тимове би трябвало всяка ситуациия да реализираш. Явно сме под огромно напрежение, би трябвало да играеем все по-добре.

Вижда се в играта, че има напрежение. Трябва да преодолеем проблемите и всевъзможни типове рецесии, които ни хващат. Да се завърнат водещите ни футболисти. Ако бяхме с най-благоприятен състав, щяхме да спечелим от петте мача най-малко три с лекост ”, сподели Стоилов.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР