Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че се надява отборът

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че се надява отборът
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: С наближаването на финала може да сме разконцентрирани във Варна

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че се надява тимът му да изиграе на положително равнище гостуването на Черно море от първата шестица на efbet Лига. Специалистът е на мнение, че дуелът е доста значим, тъй като ще даде огромно преимущество за Европа на отбора, който победи.

" Който завоюва този мач, ще има огромно предимство до края на шампионата. Мисля, че предния дуел бе много оспорван, а това, че спечелихме не ни дава успокоение в този момент.

Черно море е един от най-постоянните тимове в шампионата. За нас е значимо по какъв начин ние ще играем - под каква конфигурация и мотивация.

Аз държа да играем добре, да се развиваме и да демонстрираме първокласен футбол”, сподели Стоилов.

" Имаме задоволително футболисти. Дори да не бяха получили картони Уелтон и Марин Петков, нямаше да вземат присъединяване във Варна, тъй като рискът щеше да е прекомерно огромен за финала. Двата тима се познават сносно и надали ще се изненадаме с нещо особено”.

“Предишният мач считам, че в действителност борбата бе по-остра, само че това е ангажимент на съдиите да понижат пристрастеностите. Те би трябвало да съблюдават да не се минава границата на разпоредбите. Иска ми се да сме оптимално съсредоточени, само че е ясно че с наближаването на края и финала за Купата, може да има лека разконцентрация, само че се борим и на двата фронта и би трябвало да играем на най-много, както го направихме в мачовете напролет до момента.

Футболистите са задължени да играят на оптималните си благоприятни условия, тъй като имат ангажимент към феновете”.

“С Асен Митков водим предварителен интервал да забележим по какъв начин върви възобновяване му. Подготвяме го вероятно за Европейското състезание, ясно е, че ние няма по какъв начин да го използваме. Ако може да помогне на националния тим и по-късно и на нас за идващия сезон”, добави Стоилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР