Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след нулевото равенство в

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви след нулевото равенство в
Коментари Харесай

Мъри: Няма да литнем, но не се плашим от никой, баницата трябва да е върху гардероба

Наставникът на Левски Станимир Стоилов разгласи след нулевото тъждество в днешната контрола против Царско село, че не чака " сините " да " литнат " напролет, само че футболистите би трябвало да демонстрират най-много от опциите си във всеки мач. Според Мъри първите два пролетни дуела Арда - Лудогорец и Локо Сф - ЦСКА - София са били забавни и е видял феърплей в тях, което е най-важното родният футбол да върви напред.

" Имахме концепция да приключим интервала. Дадохме на всички игрови минути поравно.

Доволен съм от желанието и динамичността на футбористите. Вече би трябвало да мислим за старта на шампионата. Няма да имаме опрощение, в случай че не стартираме както би трябвало. Трябва да стартираме по този начин, както прилича на равнището на Левски. Няма какво да упражняваме повече.

Имам концепция по какъв начин да изглеждаме първия мач.

Влязохме тежко, към момента изпитваме усложнения с динамичността в играта ни. Но до мача се надявам да върнем динамичността. Без значение е с кой състав, Левски би трябвало да играе добре. Днес - приблизително показване, което не можем да кажем, че прилича на Левски.

Миланов го форсирахме, с цел да преодолее страха от единоборствата. Друго е да тренираш без опозиция. Георги набира скорост, сепциално за него би трябвало да набере оптималната спортна форма. Беше значимо да преодолее неувереността след контузията.

С който и да играем на Герена, имаме прерогативи. На нашия стадион не се плашим от никой. Левски не би трябвало да се плаши. Локомотив е тим, който през последните 4-5 години сподели съществено израстване. Спечели и титли. Един от водещите тимове, заслужава почитание и почит. Напускането на Минчев надали ще им се отрази кой знае какъв брой. Пожелавам триумф на Минчев. Но няма да зависи от Локомотив. Важно е по какъв начин ще се представим ние. Очаквам да играем с нужната динамичност, убеденост и настъпателност, с цел да отговорим на упованията на хората и да ги зарадваме с добра игра и победа ", сподели Стоилов във връзка идния турнирен дуел сред Левски и Локомотив (Пловдив), който ще се играе през уикенда.

" Не обичам да диря извивения, че е първи мач и не сме във форма. Трябва да играем на максимума. При поддръжката и упованията към нашия тим, всеки мач би трябвало да играем на високо равнище. Да подобрим малко равнището от предходния сезон. Не чакам тима да литне незабавно. Имаме нови футболисти, които би трябвало да влязат в ритъма на тима и публиката. Очаквам да играем добре. Футболистите са задължени да играят добре. Не може футболист на Левски да не дава отговор на динамичност, предпочитание и упоритости.

Не желая след мача да търсим опрощение. От първия дуел би трябвало да покажем най-хубавото. Ако ли не - ние ще сме си отговорни. Ако Локомотив са толкоз мощни, че да ни победят, когато играем на максимума, ще ги поздравим.

Евротурнири? Реална фантазия. Сам сложих такава концепция и задача. След като сме Левски, не можем да слагаме ниски цели. Не може баницата да стои на масата. Тя би трябвало да е от горната страна на дрешника, с цел да може футболистите с всеки минал ден да демонстрират по-добро равнище. Това е задачата. А до каква степен ще стигневм, всичко ще зависи от нас ", добави Мъри, който разяснява и първите две пролетни срещи в шампионата Арда - Лудогорец и Локо Сф - ЦСКА - София.

" Видях един феърплей старт на шампионата като игра и предпочитание. Станаха положителни мачове. Имаше голове, всичко. Какво да желаеме повече. Който е по-добър на терена, той да побеждява. Да демонстрираме най-хубавото и да вървим напред ", приключи Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР