Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, изказа мнението си след

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, изказа мнението си след
Коментари Харесай

Мъри: Продължаваме да тънем в точкогонство

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, изрече мнението си след успеха с 2:0 над ЦСКА 1948.

"Доволен съм, значимо е младите да печелят тези тежки футболни борби. С оглед на терена, не мога да имам кой знае какви искания. Левски би трябвало да играе доста по-уверено. Искам да направляваме по-добре събитията ", призна Мъри.

"Ние сме първоначално, под никакъв метод не се подлъгвам с една-две победи или загуби. Изключително неприятно ми е, че нямаше условия за последователите. Това ме натъжава. Когато се играе на откровени блата, трябваше ръководителите на футбола да вземат едно по-смело решение, което те в никакъв случай няма да вземат. Щяха двата тима да игреят след 10-20-30 дни на един прелестен терен. Тогава можеше да бъде и в интерес на ЦСКА 1948. Продължаваме да тънем в точкогонство, плащаме големи пари за лагери, за футболисти. Убеждаваме ги, че се играе добър футбол. В един миг ги изваждаме, с цел да ги мъчим. Няма да спра да загатвам сходни неща, колкото и да се подиграват някои. "

"Стана хубава борба, и двата тима прекалиха със симулациите. Аз не одобрявам такива неща, ще се опитаме да отговаряме по-адекватно на такива дейности. "

"Двата тима играха нападателно, само че чисто. Няма проблем, когато има футболна експанзия и се играе чисто. Ние дори нищо и не тренирахме, знаехме какво е положението на терена. Можехме напълно да объркаме играчите. "

"Знаете моето мнение - давам толеранс на съдиите, просто споделих, че не е добре да се гаврят с Левски. Ако това е за жълт картон, значи на другите по три червени би трябвало да се дават. Интересно ми е какво ще опишат, допускам, че няма да са неистини. Четвъртият арбитър сподели, че щял да викне основния. Ами, викни го, аз не съм споделил нищо неприятно. Явно когато човек е търпелив, по-лесно го санкционират. Това няма никакво значение. Важно е съдиите да свирят това, което виждат. Аз не желая да ги разясня. "

"Ще играем с допустимо най-хубавия състав. Ротации няма. Колкото повече играят, толкоз по-добра спортна форма. Септември също е млад тим, с едно равнище под нашето. Трябва да създадем добър мач и да зарадваме почитателите с добра игра и победа. "

"В 21-и век да приказваме за война е неприемливо, само че очевидно има задоволително хора, които не мислят с главата си. В клуба взехме решение да призовем към прекъсване на войната. Не го разбирам. Целият свят приказва за въоръжение, вместо да приказваме за мир. Хвърляме милиони, с цел да се пазим. Не може страните и хората да приказваме за война. Тези пари за военни дейности могат да отидат за доста по-хубави неща. Чудя се на тези хора. Същото е и с нашия парламент. И ние в този момент ще се въоръжаваме, ще водиме война. С кого - и ние не знаем ", приключи Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР