Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след загубата на своя

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори след загубата на своя
Коментари Харесай

Мъри не остана доволен от играта на своя тим, коментира и евентуален трансфер на Станислав Иванов

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва след загубата на своя отбор от Ал Кувейт във втората контрола на отбора в Дубай. “Сините ” водеха с 2:0 до 75-ата минута, само че в последна сметка изгубиха с 2:3, а Мъри призна, че не е останал удовлетворен от динамичността и експанзията в играта на своя тим. Старши треньорът проговори и за възможен трансфер на Станислав Иванов в Левски.
 Левски позволи фрапантен поврат от Ал-Кувейт Левски позволи фрапантен поврат от Ал-Кувейт
“Общо взето, без да виждам резултата, който е отрицателен за нас, не бях удовлетворен и през първото полувреме, когато водехме с 2:0. Прекалено постепенно играхме, без динамичност и скорост. Явно умората ни пристигна допълнително, а в този миг би трябвало да се появи характерът. Имахме и положителни неща, само че ни липсваше експанзия и динамичност. Завършихме тежък интервал от двуразови тренировки, ще имаме един ден да починем и да продължим към втория стадий от подготовката.

Първият мач беше по-добър за Марин. По-важно е тимът да придобива по-добра форма, а с това и Марин ще играе добре.

На този стадий новите се стараят доста, имахме точни концепция и стратегии кой какъв брой минути да играе. Тези, които бяха изостанали откъм тренировки и кондиция, играха доста малко. Оттук нататък ще стартираме да избистряме състава. Стараят се доста новите, имат предпочитание, би трябвало да подобрят динамичността на мислене.

Трябва да има удар, без удари няма голове. Не успяхме да приключим ситуациите, които имахме по най-хубавия метод.

С изключение на днешната подготовка, където получихме 1-2 контузии, подготовката мина прелестно, значимо е по какъв начин ще набираме скорост в контролите, да качим игровия темп. Днес не ми хареса динамичността ”.

Стоилов приказва и за прехвърлянията в клуба и вероятно привличане на Станислав Иванов:
 Левски обмисля да си върне Станислав Иванов Левски обмисля да си върне Станислав Иванов
“По принцип наши юноши, които са били част от нашия клуб, постоянно са добре пристигнали. Ако имаме единодушие по финансовите параметри, е добре пристигнал всеки един.

Има интерес към наши играчи, към този момент целият клуб би трябвало да реши дали да се продават и дали ни устройват цените ”, приключи Мъри.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР