В поредния брой на предаването за млади и талантливи български

...
В поредния брой на предаването за млади и талантливи български
Коментари Харесай

Денис Григоров в предаването Аз съм

В следващия брой на предаването за млади и надарени български спортисти " Аз съм " ви представяме баскетболистът на Миньор 2015 Денис Григоров.

Първият допир на Денис от оранжевата топка е, когато той е на 7 години, като споделя, че още в самото начало се е запалил по играта. Младият играч споделя, че му харесва това в баскетбола, че не е самостоятелен спорт и добавя, че макар по-ниския си растеж, не се тормози да излиза на паркета.

Към този миг роденият през 2007 година Григоров е част от няколко от младежките обединения на Миньор, само че също така записва мачове и за мъжкия тим, където играе под управлението на легендата Георги Младенов.

" Със сигурност Георги Младенов ни дава доста тласък за игра. Той е популярен състезател и като треньор доста схваща играта и се пробва да я усъвършенства, както самостоятелно за всеки един от нас, по този начин и като тим ", споделя младият баскетболист.

Понастоящем Денис Григоров е част от Спортното учебно заведение " Олимпиец " в Перник, като е безапелационен, че се стреми да съчетава сполучливо баскетбола и образованието, въпреки да споделя, че всички тези задължения му костват от персоналното време.

Извън България Денис споделя, че е последовател на гръцкия Олимпиакос поради родната звезда Александър Везенков, който за него е един от най-хубавите образци за младото потомство български баскетболисти.

Цялото предаване " Аз съм " с присъединяване на Денис Григоров гледайте във видеото, както и в YouTube канала на Българската национална телевизия (БНТ)!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР