Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния
Коментари Харесай

Стоилов заяви какво иска от мача с Лудогорец

Наставникът на Левски Станимир Стоилов приказва пред медиите преди утрешния мач против Лудогорец. “Сините ” гостуват в Разград в отсрочен дуел от efbet Лига, който се явява и последния турнирен за тази календарна година. Мъри се надява, че тимът му ще успее да повтори играта си от последните няколко мача с " орлите ".

" Иска ми се тимът да играе на равнището, което бе в последните мачове с Лудогорец, да покажем най-хубавото, което можем. Изправяме се против един добре отракан тим, хегемон в българския футбол. Важен миг е играчите да покажат упоритости против най-добре играещия тим в шампионата. Така всеки може да отбрани мястото си в Левски. Очаквам един горделив Левски с оптимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да разделяме купа и състезание ", сподели Стоилов.

" Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, от един два дни имаме проблеми и с Ноа. Николай също има проблеми и няма да може да пази за Купата, ще решаваме в допълнение кой от младите ще игра. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов към този момент тренира с останалите. Иска ми се да играят по най-хубавия метод. Най-важно е по какъв начин ще изглеждаме на терена. Трябва да изиграят мача, както прилича на Левски, всичко друго няма да е задоволително. Ние постоянно се усещаме домакини, изключително на подобен добър стадион като на Лудогорец не се колебая, че нашите последователи ще изпълнят стадиона ", съобщи Мъри.

Само четири дни по-късно двата отбора отново ще се изправят един против различен още веднъж на същото място, само че този път в осминафинал за Купата на България.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР