Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде брифинг преди домакинството на

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде брифинг преди домакинството на
Коментари Харесай

Мъри: Прекрасна програма, усещам еуфория! Притеснява ме главата на Кордоба да не иде в другата посока

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде брифинг преди семейството на " сините " на. Специалистът съобщи, че усеща еуфория и се надява футболистите му да дадат максимума си против " моряците " на Илиан Илиев. Накрая Мъри разяснява и панамеца.

" Всеки мач за нашия тим е значим, нашият тим би трябвало да пораства във всеки мач, да се представяме по най-хубавия метод, жанр “Левски ” - това чакат от нас последователите, всеки мач се явява край. Мини задачата, която имахме, да бъдем в първата шестица, е добре - ще имаме опция да премерим сили с най-хубавите в България.

Черно море играе много комбинативен футбол, при тях няма огромни амплитуди и спадове, вижда се стабилността в резултата, която идва от работата на Илиан. Очаквам на следващия ден да играем да лимита на опциите си, в нашите условия, в случай че играем на лимита, би трябвало да спечелим. Трябва да отговорим с футболни достолепия на терена. На терена се вижда всичко - представянето, равнището, качеството, което демонстрираме. Левски от доста години не беше побеждавал на открито с 0:3, уповавам се да бъда удовлетворен от представянето против Черно море и футболистите ще играят на максимума на своите благоприятни условия.

Има прелестна стратегия, съперници, футболисите да разкрият своите благоприятни условия. Усещам еуфория, дори на моменти прибързани похвали към нас като тим, съгласно мен не би трябвало да замайват главите на футболистите, на нас треньорите мъчно може да стане, ние би трябвало да отговаряме на тези упоритости на последователите. Те виждат, че стартира нещо положително, на ранен стадий. Трябва да държим нашите последователи в еуфория, това е значимо, знаете те какво направиха за клуба.

Всички футболисти са здрави на този стадий, този темп доста ми се нрави, всеки мач би трябвало да играем на максимума и да се разходваме, седмицата е прелестна да покажем най-хубавите си благоприятни условия. Учудвам се, че не е сряда, чаках сбит цикъл - идната седмица няма да има кръг от шампионата? Няма проблеми, когато са определили, ще играем. Според мен клубът много изостана в последните години, оттова и тимът, в предходния ми престой клубът беше много по-напред от тима, в този момент стартираме от равни позиции, уповавам се и двете части да вървим дружно, това е едно цяло.

Представянето на тима зависи клубът, а от стабилността в клуба зависи мощното показване в тима - спортно-техническата страна и административната част вървят ръка за ръка. Дали се работи по-спокойно? Какво значи, имаме още отговорности, които имаме да чистим, ще бъда по-спокоен, когато клубът бъде изчистен от отговорности, помогнаха ни дарения от почитатели, от спонсора. Ще разчитаме на всеки, който преценим, че има бъдеще в Левски. Кордоба самичък си заслужи позиция, преди шест месец от състезател от Втора дивизия, през титуляр в Левски, национал на Панама, имаме терзания главата му да не отиде в противоположната посока, въпреки всичко е на 20 години ", съобщи Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР