Наставникът на Левски - Николай Костов, даде официална пресконференция преди

...
Наставникът на Левски - Николай Костов, даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Костов: Няма как да надценим Апоел, защото и Левски е много силен отбор

Наставникът на Левски - Николай Костов, даде публична конференция преди утрешния конфликт с Апоел (Беер Шева) от третия прелиминарен кръг в Лигата на конференциите. Специалистът призна класата на домакините от Израел, само че дебело акцентира, че " сините " са задоволително стимулирани за елиминацията гореспоменатия конкурент.
 Левски е отстранявал клуб от Израел, само че без да посещава Обетованата земя
Левски е отстранявал клуб от Израел, само че без да посещава Обетованата земя

Спомнете си какво сториха " сините " против Апоел (Рамат Ган)

" Изморени сме, само че не сме изнервени от пътуването. Неприятно е, че отсъстват двама от главните ни играчи (Жереми Петрис и Кристиан Димитров б.р.), само че има кой да ги замести. Няма по какъв начин да ви кажа кои ще са на тяхно място сега, само че сме подготвени със състава и тактиката. Няма по какъв начин да подценим тима на Апоел, тъй като това е доста мощен отбор. Няма по какъв начин и да ги надценим обаче, тъй като и Левски е доста мощен тим. Надяваме се на прекрасен мач и да получим добър резултат.

Знаем доста за противника. Интересен тим. Анализирали сме го извънредно доста. Има доста преходи в играта му, които от време на време е мъчно да се проследят. За абсурда в тима нямаме подробна информация и няма по какъв начин да приказвам. Най-добрият им футболист Рамзи Сафури няма да играе. Разбира се, че ми е прелестно, че няма да е против нас. Очаквам равносилен мач, само че имам вяра в моите футболисти и чакам позитивен резултат. Много ми харесва тимът на Апоел, само че повече им харесва Левски. Напоследък вършим положителни игри. Концентрирани сме повече върху нашия тим.

Не желая да върша съпоставения, само че Апоел е много мощен тим. Имат доста положителни играчи в линията на офанзивата. Имат забавни взаимоотношения в предни позиции и са доста ексцентрични. Дори се затрудняваме да ги проучваме на моменти. Много ще ни липсва публиката ", приключи Костов.
 Апоел (Беер Шева): От 0:10 против Рода до две следващи победи над Интер
Апоел (Беер Шева): От 0:10 против Рода до две следващи победи над Интер

С този тим смешка не бива
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР