Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов призова за помощ след

...
Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов призова за помощ след
Коментари Харесай

Тити за каузите, които са по-важни от резултата в един мач

Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов прикани за помощ след успеха на неговия отбор над Спартак във Варна. Той помоли за помощ всички, които могат да създадат нужното за идеите. В последните дни българския баскетбол се сплоти към акции за подкрепяне на две момчета, деца на българския баскетбол, а през днешния ден Тити още веднъж взе думата, с цел да помоли някой да поеме част от отговорността към Спартак, който има проблеми.

" Ще стартира с две неприятни вести. Първо за момчето, което има потребност от помощ - медиите са магьосници, които влизат във всеки дом и оказват помощ. Петър Христов заслужава да живее, както и Самуил. Те са деца на българския баскетбол. За страдание доста станаха самодейностите и това е от нещата, които можем да създадем за българина. Второ - в този мач не беше значим толкоз резултата.

През 2012 година при диалог с премиера го помолих да помогне на Черно море, макар че във Варна съм най-освиркван и тук беше един от най-големите ми съперници - Симеон Варчев. Варна е история на българския баскетбол и Варна има потребност да участва на баскетболната карта. За това желая да се обърна към всички институции, кмета на града Иван Портних, да откликнат на зова за помощ на клуба. Варненският клуб не е болен, само че има потребност от поддръжка. От шлолата са излезли доста състезатели. Само в Левски Лукойл са трима, а има и още доста по другите отбори в страната. Това мисля, че е по-важно в сравнение с да върша разбор на мача. Има разлика в класите и разумно спечелихме ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР