Наставникът на Крумовград Станислав Генчев описа първото полувреме на мача

...
Наставникът на Крумовград Станислав Генчев описа първото полувреме на мача
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Първото бе най-доброто ни полувреме

Наставникът на Крумовград Станислав Генчев разказа първото полувреме на мача против Пирин като „ най-хубавото, което отборът е изиграл през това състезание “. Ето какво съобщи след мача:

„ Най-несигурният резултат във футбола е 2:0. Много положително първо полувреме, с доста основани положения, с два осъществени гола, греда, може би най-хубавото ни полувреме откак сме почнали шампионата. Една безусловно ненужна неточност в края на първото полувреме, да поемаме топката в наказателното поле и след това човек с тил към вратата да го фаулираме. Футболът е и доста логика на психиката. Гол в 45-а минута, това даде на съперника убеденост. Опитах на полувремето да смъква напрежението от нашия тим, тъй като видях че футболистите се тормозиха, изнервиха се. Казах им че би трябвало да продължим да играем както през първото полувреме. Дза страдание чисто душевен не издържахме.

Вижте! И два гола не са малко. Те имаха победа и два равни в последните три мача, нямаха загуба. Така че те са добре комплектован тим с темперамент. Така че два вкарани гола през първото полувреме и 5 положителни положения не са по никакъв начин малко. Просто трябваше да продължим да играем по същия метод. По-точно не трябваше да позволяваме гол в най-неприятното време. Ако бяхме приключили 2:0 на почивката, второто полувреме щеше да е доста по-различно. Но в този момент не може да връщаме времето обратно, мачът е завършил. Идва пауза, добър миг за нас. Все отново 7 мача нямаме загуба – 5 победи и 2 равни мача. Имаме време и да поработим още. За тим като нашия това е добре.

Да, трудът се възнаграждава, няма невъзнаграден труд, тъй че футболистите би трябвало да не престават да се трудят. Преди имахме един национал, в този момент са двама, уповавам се за идващия път да станат трима, само че това си зависи от футболистите. Ако се влагат, в случай че се трудят, обикновено е да се обръщат повече погледи към тях “, съобщи Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР