Наставникът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова-Минчева не скри разочарованието

...
Наставникът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова-Минчева не скри разочарованието
Коментари Харесай

Юлия Иванова-Минчева пред БНТ: Публиката беше невероятна, можем да играем много по-добре

Наставникът на женския волейболен ЦСКА Юлия Иванова-Минчева не скри разочарованието си след загубата от Марица Пловдив с 1:3 гейма във финала сред двата отбора от шампионата за Купата на България по волейбол.

В изявление за Българска национална телевизия старши треньорът на " алените " призна, че в хода на целия дуел отборът е имал проблеми с посрещането и това е оказало въздействие на цялото показване на нейните състезателки.

" Загубихме, тъй като посрещахме доста едва и оттова цялата игра се загуби. Единствено в първия гейм стояхме покрай Марица в резултата, до момента в който във втория и в четвъртия ни надиграха изрично. В първата и в третата част Марица бъркаха доста и това ни държеше близо до тях. Тогава още веднъж нямахме положително посрещане, само че техните неточности ни помагаха. Надявам се когато подобрим посрещането и покажем повече неизменност в обособените детайли да бъдем още по-близо до Марица ", разяснява Иванова-Минчева.

" Тренирали сме тактически за блокадата и си припомням, че в третия гейм направихме няколко положителни блока. По в миналото се получава, от време на време не, само че всичко е въпрос на импровизация ", добави тя.

Бившата състезателка благодари още на почитателите на ЦСКА в зала " Христо Ботев " за поддръжката в хода на целия мач и изрази вяра, че в идващите месеци тимът ще получи нови шансове да се потвърди против отбора на Марица.

" Предстои ни още един полусезон и по-късно плейофи. Надяваме се да имаме още шансове да играем против Марица и да покажем по-добра игра. Имаме по-добър сервис, по-добро посрещане, по-добра игра в центъра. Искам още да отбележа, че публиката беше невероятна и макар че загубихме, ние се усещаме спечелили ", приключи Юлия Иванова-Минчева.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР