Наставникът на Фиорентина Винченцо Монтела ознаменува повторния си дебют начело

...
Наставникът на Фиорентина Винченцо Монтела ознаменува повторния си дебют начело
Коментари Харесай

Монтела ознаменува повторния си дебют за Фиорентина с равенство

Наставникът на Фиорентина Винченцо Монтела ознаменува повторния си дебют отпред на “Ла Виола” с нулево тъждество против Болоня. Двата отбора не съумяха да си вкарат гол в среща от 32-ия кръг на Серия “А”, макар че тимът от Флоренция бе по-активен от своя конкурент. В 74-ата минута Фиорентина можеше да получи и дузпа за ритник в наказателното поле на Лянко Войнович против Луис Муриел. Главният арбитър не отсъди нарушаване, а до потребление на ВАР не се стигна. Така “Ла Виола” заема 10-о място с актив от 40 точки, а Болоня е 17-и с 31 точки.

В 10-ата минута Джовани Симеоне реализира независим пробив, като пробяга към 50 метра с топка в крайници, влезе в наказателното поле и опита удар, който Скорупски блокира. В 31-ата минута Киеза получи топката от Муриел, само че шутира над напречната греда.
| Inizia il secondo tempo!#FiorentinaBologna 0-0#WeAreOne pic.twitter.com/KilXjY9LGt
— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) 14 април 2019 година Удар на Федерико Киеза в 54-ата минута принуди стража на Болоня да се намесва и да избива топката в ъглов удар.

В 68-ата минута страхотна интервенция на Лукаш Скорупски предотврати сигурен гол на Кевин Миралас. В 74-ата минута основният арбитър Пиеро Джакомели сподели жълт картон на Муриел за митинг. Нападателят бе съборен в наказателното поле от Лянко Войнович, само че арбитърът не уточни бялата точка. Гредата раздели Луис Муриел с гола в 79-ата минута.

Колумбийският национал центрира фалцово в наказателното поле, където никой не съумя да играе с топката, а тя се отби в страничната греда на Лукаш Скорупски. Две минути преди края на постоянното време Албан Лафонт избави вратата си с добър плонж при удар на Рикардо Орсолини, който опита да стреля от далечна отдалеченост, до момента в който вратарят се връщаше тичешком под рамката.
FULL TIME
#FiorentinaBologna 0-0#NoiSiamoFirenze #InsiemeSiamoPiùForti #FullTime pic.twitter.com/waOI4IK9WY
— ACF Fiorentina (@acffiorentina) 14 април 2019 година Серия А 32 кръг, неделя 14 април  Фиорентина 0:0краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР