Наставникът на Дунав Малин Орачев коментира поражението с 1:2 от

...
Наставникът на Дунав Малин Орачев коментира поражението с 1:2 от
Коментари Харесай

Малин Орачев: Остана още една крачка

Наставникът на Дунав Малин Орачев разяснява провалянето с 1:2 от Етър в среща-реванш от мачовете за установяване на местата 11-о - 12-о място в Първа лига.

"Поздравявам Етър за крайната победа, не мога да не бъда неудовлетворен от представянето на момчетата, искахме да вкараме гол, направихме го, когато трябваше да сме съсредоточени допуснахме детинска неточност, би трябвало да се възстановим тези два дни, нека да победим и останем в Първа лига ", разяснява Орачев.

"Имахме 4-ма души в тази обстановка, случи се тази неточност, може да е плод на напрежението, след 1:1 мачът завърши. Резултатът от първия мач 0:2 ни даде повече упоритост, бяхме покрай това да го създадем, само че шансът не беше на наша страна ", добави наставникът на Дунав.

"Очаквам сложен мач против Царско село, следва ни дълго пътешестване до Пловдив, би трябвало да възстановим футболистите, би трябвало да ги възстановим физически, следил съм ги, в този момент ще се срещна по-дълбоко с тях, няма с какво да ни изненадат. Шансовете са 50:50 в един мач, без значение дали тимовете са в разнообразни лиги. Искам да благодаря на почитателите, дано по този начин бъде постоянно, когато има компликации тима, би трябвало да се поддържа отбора. Вярвам във футболистите си, дадоха всичко от себе си и в тези мачове, задачата е да останем в Първа лига, в случай че не го сторим това ще стане едно леке за нас ", сподели още Малин Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР