Наставникът на даде обширно интервю за Sportal.bg след последната контролна

...
Наставникът на даде обширно интервю за Sportal.bg след последната контролна
Коментари Харесай

Стоянович разкри какво се случва с трансферите и заяви: Надявам се на по-различен Левски от есента

Наставникът на даде обстойно изявление за Sportal.bg след последната контролна среща на хърватска земя. " Сините " изгубиха с 0:1 от Сараево в здрав мач, само че Стоянович бе удовлетворен от цялостното показване на тима по време на лагера в Умаг. Специалистът показа и какво се случва с прехвърлянията в тима.

" Изнервих се на съдията, тъй като имаше грубости. Те би трябвало да се глобяват. Имахме травми и не желаех в последния ден да получим още. Знаех, че няма да има прохлада. Това е 20-и ден от подготовката, в които имахме пет съществени мача със съществени тимове. Нормално е да няма прохлада. Сега ще починем, ще тръгнем за София, след което ще работим още ".

" Засега не знам какво е бъдещето на Луи Нганиони. Трябва да помислим със спортно-техническия щаб и с господин Сираков. Може да пътува с нас за София, само че това не значи, че ще подпише контракт с Левски. С Начо Монсалве би трябвало да работим умерено, тъй като е нямал мачове. Имаме още десен дни за работа. Не би трябвало да бързаме ".

" Имаме две схеми, които упражнявахме през цялата подготовка и през есента. Едно са мачовете от подготовката, когато няма толкоз преса, друго е да има мачове от шампионата. Не знам какъв брой нови футболисти ни трябват. принцип не би трябвало да търсим доста нови футболисти. Може би двама-трима ".

" Има прогрес с футболиста, с който преговаряме. Появи се нов вид за краен бранител. Не би трябвало да бързаме, тъй като трансферният прозорец в България е до края на февруари. Нидерландецът, който наблюдавахме, беше доста покрай това да пристигна тук. Има опция да пристигна в София, само че ще забележим какво ще стане ".

" Не знам да има нещо съответно за. Имам някакъв построен състав, само че имаме 10 дни работа. Дано се опазим от травми и други проблеми. Има доста огромна конкуренция на някои позиции. Тези, които играят измежду 11-те, не би трябвало да са сигурни за своето място, тъй като би трябвало да има ротации. Говоря за вратарската позиция и за халфовите позиции. Там имаме сериозна конкуренция. и демонстрираха положителни игри в последните мачове. Те са качествени футболисти. С младите би трябвало да се работи постепенно и да не се бърза. Момчетата заслужават оптимално внимание от мен и клуба. Те са момчета на Левски и всякога би трябвало да влизат да играят, когато има опция. Много одобрявам надарени футболисти. Ще търсим още положителни футболисти от нашата школа ".

" Тази загуба няма по какъв начин да разклати самочувствието на тима. Идеята на днешния мач беше да дам опция на играчи без доста минути. Не мога да кажа дали имаше засада при гола на Сараево, само че мачът беше недодялан. Знам, че Левски няма право да загуби и в другарски мач. Утре пътуваме и всички бяха с главата си някъде другаде ".

" Едно е на подготовката, когато няма напрежение, друго е, когато има съществени мачове. Физически сме добре и демонстрираме експанзия. Да, през днешния ден нямаше експанзия, само че в предходните мачове показахме бързи реакции. Направихме крачка напред в играта, показахме повече настъпателност и конкретика. Трябва да сме по-концентрирани в наказателното поле. Когато имаш късмет да спечелиш, би трябвало да го използваш. Надявам се на по-различен Левски от есента ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР