Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов отдаде поражението от ЦСКА

...
Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов отдаде поражението от ЦСКА
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Глупав червен картон, всичко тръгна на обратно

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов отдаде провалянето от ЦСКА за Купата на България на аления картон на Кристиян Григоров в средата на втората част. До него врачани водеха в резултата, а "червените " нямаха нито един удовлетворителен късмет за гол.

"Направихме малоумен червен картон и от там падна голът за ЦСКА. След това всичко потегли на назад за нас. Чак развлечение не може да има, тъй като не са толкоз класни футболисти. ЦСКА чакат всички да са затворени, само че аз не желая да е по този начин. Исках да им открадваме топката и да нападаме, получи се ", съобщи Ангелов пред DIEMA SPORT.

Според него, ЦСКА наподобява е подценил тима му и това можеше да изиграе неприятна смешка на авансово посочения за огромен любимец в конфликта тим.

"Не може да си разрешат да ни подценяват, това можеше да им изиграе неприятна смешка. Бяхме се затворили добре преди аления картон, много километраж навъртяхме. Имаме 19 души в състава, всеки би трябвало да се показа добре. Мислех да пусна Деян Иванов, само че след аления картон смених желанията си ", съобщи Ангелов и разкри какви са задачите му за мачовете във Втора лига.

"Целта ни е да играем и в шампионата, както през днешния ден против ЦСКА. Ако го вършим, значи нещата са добре ", приключи наставникът на Ботев Враца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР