Наставникът на Балкан Петър Златанович остана доволен от представянето на

...
Наставникът на Балкан Петър Златанович остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Петър Златанович: Успяхме да ги спрем през второто полувреме

Наставникът на Балкан Петър Златанович остана удовлетворен от представянето на тима си през второто полувреме при успеха над Черноморец с 87:74 в първия мач от финалната серия за купата в НБЛ. 
 Балкан направи първата крачка към втора поредна купа Балкан направи първата крачка към втора поредна купа
" Слабият старт е поради това, че играхме пред нашата аудитория и имахме терзания. Оттам се получиха неточности в отбрана и пренавиване. Може би трябваше да вършим повече фалове на Тъкър, с цел да не се разиграе. През второто полувреме обаче се държахме добре и успяхме да ги спрем. Тактическият план бе да имаме битка, колкото и те. Нека сме равни при този индикатор. Да, спряхме Тъкър, не може 40 минути един състезател да те бие. 

В понеделник чакам още техни хора да се включат. Готвихме се една концепция по-спокойно, тъй като те бяха малко прочувствено изтощени след историческата победа над Рилски състезател. Имаме какво да подготвим за идващия мач. Чувствам се супер на терена. Чакането до мача е най-трудното нещо. Във втория мач ще се опитаме да останем равни при битките, тъй като те ще наблегнат тъкмо там. Ще опитаме да бъдем по-агресивни на контраатаките ", сподели Златанович.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР