Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне очаква головата суша на

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне очаква головата суша на
Коментари Харесай

Симеоне е уверен, че головата суша на Диего Коща скоро ще приключи

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне чака головата суша на нападателя на отбора Диего Коща да завърши скоро. Играчът няма попадение в Примера дивисион в 17 следващи срещи, макар че през този сезон има гол против Монако в Шампионската лига и два против Реал Мадрид за Суперкупата на Европа.

“Той работи за това головете да се върнат. Той е невероятен и доста значим за нас поради всички неща, които прави в съблекалнята. Ако играеш по този начин, както той против Реал Сосиедад, то ти си доста близо да вкараш гол. Това е начинът”, съобщи Симеоне след снощната победа с 2:0 над баския отбор.
How long will Diego Costa's goal drought in La Liga last? https://t.co/QifK02dwxy
— Goal (@goal) October 28, 2018 Той разяснява и решението си да размени Люка Ернандес на почивката на мача. “Той стартира да усеща дребна болежка. Знаехме, че в случай че тя се усили, ще го сменим преди да се утежни. Той има неизмеримо настояще и бъдеще, както и Диего Годин и Филипе Луиш, които няма да го оставят на мира. Те не стопират да се борят. Това е силата на отбора през последните години”, разяснява Ел Чоло, който добави, че се интересува от днешното Ел Класико сред Барселона и Реал и се надява да се получи “мач, от който всички да се насладим”. Примера дивисион 10 кръг, събота 27 октомври  Атлетико Мадрид 2:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР