Настъпи сезонът, в който трябва да обърнем специално внимание на

...
Настъпи сезонът, в който трябва да обърнем специално внимание на
Коментари Харесай

Погрижете се за здравето на кожата ви навреме

Настъпи сезонът, в който би трябвало да обърнем особено внимание на слънцезащитата и да се поинтересуваме за положението на своята кожа.

Всеки един от нас би трябвало постоянно да си прави прегледи при кожен лекар, който да откри дали има или не нещо притеснително при неговата кожа. В сходство с това експертът би трябвало да даде насовки какви да са ограниченията, които следва да предприеме, ако се станови изменение на дермата.

 Погрижете се за здравето на кожата ви в точния момент

На 24-и и 25-и март един от водещите експерти в областта на Дерматоскопията – проф. Eмилиос Лалас бе посетител на Клиника Derma-Act. По време на визитата си той извърши редица проучвания и съвещания на пациенти, които имаха терзания по отношение на подозрителни кожни формирания. Всеки пациент беше записан авансово в графика на проф. Лалас и прегледан персонално от него изцяло гратис.

 Погрижете се за здравето на кожата ви в точния момент

“Вярваме, че по този метод заставаме зад желанието си да променим стандартите и да създадем достъпът до дерматологичната помощ оптимално улеснен и свободен за хората, които имат най-голяма нужда от съответна лекарска грижа “, споделиха от екипа на Клиника Derma-Act.

“След триумфа на първата ни самодейност и позитивната реакция от всички присъстващи, целият ни екип е още по-мотивиран и решен да провежда последващи сходни срещи, за да достигнем и помогнем на повече хора “, допълниха още експертите.

 Погрижете се за здравето на кожата ви в точния момент

Проф. Лалас е измежду интернационално приетите и сертифицирани кожни лекари, който все още заема длъжността Генерален секретар на Международната дерматоскопска общественост. Участвал е като водещ преподавател и презентатор на редица национални и интернационалните конгреси, семинари и образования, основно по тематики, свързани с предварителна защита рака на кожата, скрининг и мониторинг на меланоми и съмнителни кожни формирания.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР