Наскоро ви показахме няколко стайлинг идеи с любимата ни комбинация

...
Наскоро ви показахме няколко стайлинг идеи с любимата ни комбинация
Коментари Харесай

7 шопинг находки, вдъхновени от стайлинга на Кейти Холмс

Наскоро ви показахме няколко стайлинг хрумвания с обичаната ни композиция от сако и дънки, която не стопираме да носим напролет. Сега прибавяме към тях още един въодушевяващ тоалет от актрисата Кейти Холмс. Тя нееднократно е демонстрирала с каква лекост носи другояче на пръв взор семпли неща. Прави го и в този случай, появявайки се с дънки, бял тишърт и сако в безпристрастен цвят.

В този случай обаче виждаме някои по-бляскави елементи, които вършат този стайлинг подобаващ и за по-специално събитие и даже празненство. За него способстват дънките, които са двуцветни и по които проблясват дребни камъни и капси, както и обувките на ток в сребристо. Виждаме, че тя носи и две чанти – една дребна и елегантна за през рамо и по-голяма вид пазарска. Добър метод да носим дребните чанти през рамо в всекидневието си, тъй като можем да прибавим и огромна помощна, изключително в случай че би трябвало да пазарим. В галерията ни ще откриете и няколко бюджетни шопинг находки, въодушевени от тоалета на Кейти Холмс.

Преди дни обаче актрисата се появи и с още една обичана за нас пролетна композиция – от свободна миди рокля, в тази ситуация на френската марка Sezane, и настоящият модел кецове Adidas Samba, който сега носят и звезди, и инфлуенсъри.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cultural Influence (@culturalinfluence)

 
Синди Крауфорд и по какъв начин да носим дънки като супермодел

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР