Наскоро Централното разузнавателно управление разсекрети редица документи, вече познати като

...
Наскоро Централното разузнавателно управление разсекрети редица документи, вече познати като
Коментари Харесай

Как да откриете летяща чиния: съвети от ЦРУ

Наскоро Централното разследващо ръководство разсекрети редица документи, към този момент познати като „ същинските Досиета Х “. Необяснените случаи в тези документи датират още от 40-те години на предишния век.

За да помогне на дилетантите ловци на извънземни, Централно разузнавателно управление на САЩ е разгласило лист с „ 10 съвета за следствие на летящи чинии “. Без значение дали сте оптимистично или скептично настроени, тези препоръки ще ви оказват помощ да вършиме разлика сред истина и небивалица.

  1. Създайте група от хора, с които да изследвате и обяснявате сведения за НЛО

Тъй като не съществува публична организация, не съществуват и стандарти, по които да се правят оценка сведенията за НЛО и други необясними феномени, изясняват от Централно разузнавателно управление на САЩ. Създаването на група ще разреши данните от наблюдения и опити да се събират и по този метод информацията ще е по-систематизирана.

  1. Определете задачите на вашето следствие

При следствието на необяснени феномени Централно разузнавателно управление на САЩ имало три съществени цели – установяване дали НЛО е опасност за националната сигурност, установяване дали НЛО технологиите може да бъдат употребявани от американски откриватели и обяснение на повода, поради която даден очевидец е съобщил за такова събитие. За Централно разузнавателно управление на САЩ най-важна била националната сигурност и евентуалния прогрес от страна на Съветския съюз.

  1. Консултирайте се с специалисти

В следствията си Централно разузнавателно управление на САЩ нормално се съветвали с астрофизици, федерални сътрудници, водачи, климатолози, академични преподаватели, НАСА и разнообразни лаборатории. Без експертно мнение, заключенията в никакъв случай няма да са неопровержими.

  1. Създайте система за докладване

Военновъздушните сили на Съединени американски щати създали въпросници, с цел да дефинират по-точно произхода на НЛО. Те категоризирали случаите като астрономически, самолети, балони, спътници, други (вкл. отблясъци, ракети, миражи, птици и измами), незадоволително данни и „ неидентифицирани “.

Дадено събитие се счита за „ неидентифицирано “, когато отчетът съдържа всички нужни данни, с цел да се издигне годна догадка, само че описанието не може да бъде обвързвано с никой прочут обект или събитие.

  1. Елиминирайте подправените позитивни резултати

За да се фокусирате върху „ необяснени “ случаи, би трябвало да елиминирате всички познати аргументи, които отхвърлят елементарните пояснения. Според Централно разузнавателно управление на САЩ самолетите, небесни събития, всеобща нервност, халюцинации, измами, опити за гласност и неверни тълкования нормално са аргументите да се появи „ необяснимо “ събитие.

  1. Създайте методология за идентифициране на елементарни самолети и други небесни събития, постоянно обърквани за НЛО

Напълно допустимо е аероплан да бъде комплициран за НЛО, изключително в случай че е боен. За да разберете дали сте помислили някой аероплан за НЛО, би трябвало да се запознаете с подробни описания на военните самолети и някои астрономически феномени.

От лявата страна на фотографията се вижда голям ярък обект, който прилича летяща паница.

  1. Изследвайте свидетелски документи

„ Всички фотоси, видеа и аудио записи ще бъдат извънредно потребни в определянето на истинността на обещано удостоверение за НЛО “, пишат от ръководството.

  1. Провеждайте следени опити

Чрез следени опити учените от Централно разузнавателно управление на САЩ се пробват да повторят изискванията, поради които се е случило необясненото събитие или наблюдаване.

  1. Съберете и изследвайте доказателства

Изследователите би трябвало да събират материали и доказателства от мястото на събитието и да ги подлагат на лабораторни разбори, с цел да дефинират техния генезис. В един от многочислените случаи Централно разузнавателно управление на САЩ съумяло да потвърди неналичието на извънземно наличие единствено посредством проучвания на почвата.

  1. Обезсърчавайте подправените отчети

Военното образование, проучвателен опит и даже обща просвета са способни да понижат броя на подправените отчети, пишат от Централно разузнавателно управление на САЩ. Ако хората умеят да разпознават „ невероятни осветени обекти “ и естествени естествени феномени, подправените свидетелства ще бъдат отстранени бързо.

Daily Mail

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР