Наскоро разказахме за канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий, която

...
Наскоро разказахме за канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий, която
Коментари Харесай

Мистериозната смърт на една 18-годишна ММА надежда

Наскоро разказахме за канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий, която на 19-годишна възраст стана най-младият човек, който в миналото е печелил международно състезание по ММА. И макар че временно прекъсна кариерата си, тя се завърна към надпреварите, с цел да потвърди, че майките са най-силните хора на Земята във всяко едно отношение.

Сега от профила на Анджела в Instagram разбираме, че неотдавна спортистката е претърпяла тежка загуба - тази на сестра си Виктория Лий.

Изгряващата ММА звезда Виктория Лий е умряла на 18-годишна възраст предишния месец, удостоверява чак в този момент фамилията й. Не е посочена причина за гибелта, нито за какво не е обявено по-рано за кончината на момичето. Лий е един от най-обещаващите спортисти на смесени бойни изкуства в света, която си спечелил прозвището " Вундеркиндът ".

Родената на Хавайските острови ММА състезателка е със мощно MMA потекло. В това число влиза освен сестра ѝ Анджела, която държи международната ММА купа при дамите, само че и и брат ѝ Кристиан, който пък е първенец в лека категория.

Анджела Лий удостовери, че Виктория е умряла на 26 декември в обява в Instagram и то посредством история.

" Тя си отиде прекомерно рано и фамилията ни е напълно съсипано от този момент. Липсва ни повече от всичко на този свят. Нашето семейство в никакъв случай няма да бъде същото. Животът в никакъв случай няма да бъде същият. Виктория беше най-красивата душа, живяла в миналото. Тя беше най-хубавата дребна сестра на света. Най-добрата щерка, най-хубавата внучка и най-хубавата кръстница. Липсваш ни толкоз доста, сестро. Повече в сравнение с би могла да осъзнаеш. Всички сме разрушени. Защото парченце от теб беше във всеки от нас и когато си потегли, тази парченце беше изтръгната от нас. Никога няма да сме същите ", написа ММА състезателката.

Анджела продължава обявата си с думите, че всяко малко нещо я кара да мисли за Виктория - от слънчевите лъчи до залеза. Защото точно дребната ѝ сестричка я е научила да вижда хубостта в простите неща.

" Ти беше нашата ярка светлина. Нашето слънце. И това в никакъв случай няма да се промени. Ти беше съвършена във всяко отношение. Най-добрият човек, който познавах. Най-красивото момиче от вътрешната страна и извън. Обичаме те Виктория. До края на света ", приключва обявата си Анджела Лий.
 Анджела Лий, ММА първенец и по какъв начин съумява да съчетае майчинството с този мъжки спорт
Нежната страна на MMA

Анджела Лий - ММА първенец, страхотна майка и още нещо

Тя не пропуща да помоли хората да дадат на фамилията ѝ нужното време, пространство и почитание в този толкоз сложен миг. Заради огромния и капацитет Виктория Лий беше спрягана като идващ ММА първенец, означават от Daily Mail.

Въпреки това Виктория се отдръпна известно време от спорта през 2022 година, с цел да се концентрира върху завършването на гимназия. Какво ли се е случило с нея, с цел да се стигне до гибелта ѝ, към момента не е ясно, само че както пишат и от Metro, евентуално става дума за някакъв случай. Последната ѝ обява в Instagram е от преди три седмици. Виждаме усмихнатата Виктория в компанията на брат си Кристиан, която написа, че се гордее с следващия му триумф в ММА средите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР