Наскоро моя приятелка си купи нов лаптоп и когато я

...
Наскоро моя приятелка си купи нов лаптоп и когато я
Коментари Харесай

Новият моден аксесоар, без който не мога

Наскоро моя другарка си купи нов преносим компютър и когато я попитах какъв е той, тя отговори просто „ Златен “. Да, ние девойките постоянно си избираме техниката по цвят, с цел да бъде в синхрон със стайлинга ни или с интериора вкъщи. И защото в последно време съм захласната от лавандуловото лилаво, което последните няколко сезона все по-осезателно откри място в дрешника ми, щом видях новия Galaxy Z Flip3 5G на в тъкмо този цвят, нямаше по какъв начин да не го желая. Друга моя другарка си взе същия модел, само че в черно и бързо влязохме в спор кой е по-стилен? Е, моят в лилаво, несъмнено, настоявах аз, до момента в който елегантно го поставях в дланта на едната си ръка.



Точно толкоз е огромен в сгънатия си вид този нов смарт телефон, който незабавно се отличава с хубав и стилен дизайн. Дотолкова, че самичък по себе си се трансформира в стилния аксесоар, без който не мога. Бижу, което дава точната доза искра към аутфита ми. Истинска обич от пръв взор!

Въпреки че елементарно се прехласвам по външността, напълно не подценявам и неговата функционалност. Много от дейностите, които правя най-често със смарт телефона си, могат да се случват без нуждата от разгръщане на Galaxy Z Flip3 5G , с помощта на 1.9-инчовият челен екран, който мога да персонализирам по собствен дизайн.



На него виждам всички вести, които са ми значими. Контролирам елементарно музикалната си плейлиста, тъй като когато съм на открито, постоянно чувам обичаните си песни. А щом получа позвъняване, мога да отговоря, още веднъж без да го разтварям.

Този дребен екран разрешава и основаването на селфи благодарение на двойната съществена камера и мога да видя фотографията авансово точно на него или просто ревизирам дали шапката ми не се е накривила, а червилото – размазало.



В отворен вид пък Galaxy Z Flip3 5G разрешава правенето на селфи без ръце. Така че в случай че до момента сте търсили отдалечено, с което да се самоснимате с новите си облекла у дома, тъй като няма кой различен да го направи, този смарт телефон се появява тъкмо в точния момент. Поне за мен. Е, нямам самообладание за идната фотосесия, която ще си направя сама.

Харесва ми и опцията да върша фотоси при полуоткрит екран, с цел да мога по-лесно да си наглася фрагмента, изключително когато съм в някое от обичаните ми места в града и желая да споделя част от атмосферата му в Инстаграм. Точно както направих в този момент в новия instagrammble спот в София –, където толкоз желаех да уловя в кадър техните красиви кактуси.



Но каквото и да върша, съм спокойна да вържа в ръце този смарт телефон, тъй като е с извънредно стилна, само че и доста здрава алуминиева рамка, а предното и задното покритие са направени от най-здравото стъкло. Освен това е водоустойчив. И това са единствено част от преимуществата на това необикновено бижу, което се побира даже и в най-малката ми чанта!



С поддръжката на Samsung

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР