Наскоро изменен закон в Калифорния ще добави потвърждаване на сексуалния

...
Наскоро изменен закон в Калифорния ще добави потвърждаване на сексуалния
Коментари Харесай

Законопроект в Калифорния ще обвинява всеки родител, който не подкрепя химическата кастрация на децата си, в „злоупотреба с деца“

Наскоро променен закон в Калифорния ще добави " потвърждаване " на половия преход на дете към стандарта на страната за родителска отговорност и богатство на детето, обявявайки всеки родител, който не удостоверява трансджендърността на детето си, за отговорен в корист с деца “ според този закон.

AB 957 беше признат от щатското заседание на Калифорния на 3 май, само че съавторът му го промени след няколко часа работа в щатския сенат на Калифорния на 6 юни.

Депутатът Лори Уилсън написа законопроекта и го показа на 14 февруари. Сенаторът от щата Сан Франциско Скот Вайнър го спонсорира. Детето на Уилсън се разпознава като трансджендър.

Първоначално AB 957 изисква от съдилищата да преценяват дали родителите на детето са „ потвърждаващи пола “ в делата за настойничество. Поправката на Вайнер изцяло пренаписва калифорнийския стандарт за грижи за деца.

AB 957, както е променен, " ще включва родителското удостоверение за полова еднаквост на детето като част от здравето, сигурността и благосъстоянието на детето ", променяйки определението и използването на целия фамилен кодекс на Калифорния.

Съгласно раздел 3011 от Семейния кодекс на Калифорния, съдилищата в Калифорния ще имат цялостната власт да отстранят дете от вкъщи на родителите му, в случай че родителите не утвърждават LGBTQ+ идеологията.

Чрез смяна на дефиницията за това какво съставлява „ здравето, сигурността и благополучието на детето “, учебните заведения, църквите, лечебните заведения и други организации, които взаимодействат с деца, ще би трябвало да признаят „ промяната на пола “ при малолетни по дифолт — или рискуват да бъдат упрекнати в корист с деца.

AB 957 може също по този начин да разшири листата с организации, които дават „ доказателства “ за „ непотвърждаване “ на пола в калифорнийските съдилища.

Поради прибавянето на „ потвърждаване на пола “ към квалификационните стандарти за „ здраве, сигурност и богатство “ на Калифорния, калифорнийските съдилища към този момент ще могат да одобряват отчети за „ принуждение, учредено на пола “ от прогресивни активистки организации – стига те да настояват, че дават „ услуги на жертви на полово принуждение " или домашно принуждение.

По създание момчето може да рапортува за родителите си на клуба на гей-стрийт алианса на локалното учебно заведение или друга ЛГБТК+ организация, която по-късно може да рапортува за принуждение над деца във връзка с родителите на момчето.

Невероятно, само че законопроектът не дава никаква формулировка за това какво би се квалифицирало като " непотвърждаване " на пола на детето.

Както отбелязва Сюзън Лути от Washington Free Beacon, „ Законопроектът не прави разлика във връзка с възрастта на детето, какъв брой дълго детето се разпознава като транссексуално или удостоверение за обществен преход против здравно лекуване за промяна на пола. “

Остава неразбираемо на какъв закон или казус могат да се базират калифорнийските съдилища, с цел да дефинират дали родителят е удостоверил, да не приказваме за установяване на стандарт, използван за всички обстановки.

AB 957 не е първият опит на Вайнер да легитимира трансджендъризма за деца. Миналата година тойr спонсорира SB 107, трансформирайки Калифорния в първия щат, утвърдил се като несъмнено леговище за здравно лекуване и хирургия за транссексуални малолетни. Губернаторът Гавин Нюсъм, демократ, подписа законопроекта през септември.

През март организацията „ Защитници на вярата и свободата “ заведоха дело против администрацията на Нюсъм в Окръжния съд на Съединени американски щати за Централния окръг на Западния окръг на Калифорния.

Защитниците на родителските права и специалисти разкритикуваха поправката на Вайнер, която анулира фамилния кодекс на Калифорния.

Джей Ричардс, шеф на Центъра за живот, вяра и семейство Ричард и Хелън ДеВос към The Heritage Foundation, назовава AB 957 „ гротескно нарушаване “. (The Daily Signal е мултимедийната новинарска организация на Heritage.)

Докато от ден на ден и повече европейски страни се отхвърлят от отвратителната джендърна медицина за пола за децата, Калифорния реши да я направи наложителна. Те освен желаят да се уверят, че всяко дете с спорни усеща към половото си тяло ще получава бързо кръстосани хормони и интервенция за кастрация, щатските демократи желаят да се насочат към родителите, които другояче биха се колебали. Това е гротескно нарушаване на правата на децата и родителите. Достойните калифорнийци отляво, отдясно и от центъра би трябвало да бъдат възмутени.

Никол Пиърсън, създател на Facts Law Truth Justice и групата за цивилен права, осъди неконституционността на AB 957 в изявление за The Daily Signal:

Този законопроект постановява като закон, според който неспособността да потвърдите самоличността на вашето дете е корист с него. Това ще бъде окончателното правно решение без никакви подкрепящи доказателства или чуване с предупреждение или опция да бъдете изслушани. Депутатът Уилсън и сенаторът Скот Уайнър не са лекари. Те не могат да създадат това определение за всяко дете на възраст 0-17 години в щата, само че това е, което се пробват да създадат тук.

Ако родител или аставник е срещу или просто не желае да удостовери новата идентичност на своето 7-годишно дете – до момента в който то минава от Спондж Боб към Батман и Дора Изследователката – то те могат да бъдат приети за отговорни за корист и малтретиране на деца според AB-957, в случай че стане закон.

Този отблъскващ законопроект за децата, както и за родителите и настойниците им, освен в Калифорния, само че и в цялата страна. Гавин Нюсъм се кандидатира за президент през 2028 година Ако той подпише този закон тук, ще го разпратят във всички щати, в случай че стане президент.

Изслушването в щатския сенат на AB 957 е планувано за 13 юни в 13:30 ч. Тихоокеанско време.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР