Наскоро Енрике Иглесиас и Мария Бесера пуснаха дуетното парче Así

...
Наскоро Енрике Иглесиас и Мария Бесера пуснаха дуетното парче Así
Коментари Харесай

Романтичната им история започва още през 2001 година

Наскоро Енрике Иглесиас и Мария Бесера пуснаха дуетното парче " Así Es la Vida ", в което пеят за възходите и паденията, които двамата души изживяват дружно. Текстът определено звучи оптимистично и изцяло отразява метода, по който се усеща артистът сега.

" Може и да звучи малко наивна преведена на британски, само че на испански това е ария с поезия, с която в действителност се гордея. Можех да я напиша само в този миг от живота си ", разкрива латино звездата.

Повече за персоналните си безредици, страсти, любовта с Анна Курникова и родителството, Енрике Иглесиас споделя в искрено изявление за People.

Романтичната им история стартира още през 2001 година, когато двамата се срещат около участието на някогашната тенисистка в музикалния видеоклип на " Escape ". За този миг артистът разкрива, че е трансформирал живота му по способи, за които даже не си е и помислял. Латино звездата споделя още, че дружно с Курникова са " израснали " дружно под светлината на прожекторите и това е сложило много солидна основа на връзката им.

" Когато се срещнахме, макар че тя идваше от света на спорта, в прочут смисъл се разбрахме. Тя знаеше какъв е моят свят. Аз ненапълно знаех какъв е нейният свят. Така че това схващане оказа помощ доста. Започнахме да се опознаваме лека-полека и станахме все по-силни и по-силни ", споделя Енрике Иглесиас.

Сега, повече от 20 години по-късно, той се гордее със фамилията, което са построили двамата дружно. Той и Анна Курникова са щастливи родители на три деца - близнаците Луси и Никълъс (5 г) и дъщеря им Мери (3 г.). За тях изпълнителят споделя, че са най-големите му почитатели и даже дружно си пеят обичаната им негова ария - " I Like It ".

Енрике Иглесиас не крие, че когато пътува по време на турне, малчуганите му липсват доста. " Но имам възприятието, че към момента не са задоволително огромни, с цел да тръгнат на път с мен ", добавя той, написа lifestyle.bg.

" Преди да изляза на сцената, обичам да ми е безшумно. Не обичам да е доста шумно и бясно зад кулисите ", споделя още Енрике Иглесиас, който сега обикаля с Питбул и Рики Мартин за турнето The Trilogy Tour.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР