Наско Сираков е щастлив от спечелената от Левски купа на

...
Наско Сираков е щастлив от спечелената от Левски купа на
Коментари Харесай

Наско Сираков: Догодина ще бъдем по-силни

Наско Сираков е благополучен от извоюваната от Левски купа на България. Мажоритарният притежател на " синия " клуб приказва пред медиите след успеха с 1:0 над ЦСКА на финала на Националния стадион " Васил Левски ".

" Счупихме 13-годишен карък, само че с оглед показаното на терена, справедливо и изрично спечелихме тази купа. До 15-ата минута имаше много раздразнителност в нашите играчи, само че това е обикновено. Повечето от тях са извънредно млади. След това безусловно изрично заслужихме купата.

Преди 20 дни споделих, че Левски се завърна, откакто отстранихме Лудогорец. Може да не са ми повярвали, само че този тим е в самото начало на пътя. Всеки един от състезателите, а и целият тим може да израсне доста. Имаме потребност от няколко нови попълнения. Сигурен съм, че следващата година ще бъдем по-силни. Тази купа е най-изстраданата, а и като последна несъмнено ни е най-ценна. Купата на България за Левски е десертът, главното ядене е шампионската купа. Ще опитаме следващата година да подложим на по-сериозен напън тимовете на Лудогорец и ЦСКА. Времето ще покаже дали ще успеем. Двете победи против Лудогорец дадоха огромен подтик и самочувствие на футболистите. Още тогава показахме, че заслужаваме купата ", съобщи Сираков пред медиите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР