Насилвани са бебетаЗадържани са 80 душиОколо 80 мъже, включително двама

...
Насилвани са бебетаЗадържани са 80 душиОколо 80 мъже, включително двама
Коментари Харесай

Във Франция разбиха голяма педофилска мрежа

Насилвани са бебета
Задържани са 80 души

Около 80 мъже, в това число двама учители, бяха арестувани в най-мащабната акция на Франция против обвинени причинители на полово принуждение над деца, оповестиха полицейски източници, представени от “Франс прес ”.

Арестуваните мъже, на възраст от 30 до над 60 години, идват от необятен публичен набор - от общински консултант до човек на обществени помощи, съобщи комисар Куентин Беван.

Полицията е направила арести в 53 от 101 департамента на Франция - ударът се концентрира върху специалности, при които възрастните са в постоянен контакт с деца, изясни още Беван. Задържани са също спортни треньори, както и чиновник в център за деца с увреждания, който е бил наказан за обезчестяване “преди десетилетия ”, само че е трансформирал самоличността си.

“Ние не приказваме единствено за виртуални изображения ”, сподели Мартин Брус, началник на организацията “Гласът на детето ”, пред телевизия BFM. Той добави, че децата са били “изнасилвани и доста са претърпели актове на изтезания и безчовечие ”.

Полицията претърсва “повече от 100 000 ” видеоклипа и фотоси на компютри или твърди дискове.

Някои са били “изключително насилствени ” и включвали “сексуални дейности върху бебета или деца, измъчвани полово от животни. Пред съда се изправиха 51 мъже, 13 към този момент са в пандиза ”, сподели още Беван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР