Нашият приятел депутатът Трифонов може би не разбра какво му

...
Нашият приятел депутатът Трифонов може би не разбра какво му
Коментари Харесай

ГЕРБ ще обвини Трифонов и Радев в задкулисие и диктатура, ако касират следващите избори

" Нашият другар депутатът Трифонов може би не разбра какво му направих . Всички си отхвърлиха своите изборни закони, в това число и ГЕРБ - мъдро постъпихте, подло, само че мъдро, подкрепихте им всичко ", съобщи министър председателят Бойко Борисов от Facebook.

" От през днешния ден нататък депутатът, ръководител на партия Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените последващи избори , всеки ден ще му го подсещам. Когато ги анулирам, ще го обвиним в задкулисие с Радев, че желае да държи страната в тирания ".

" Нека да ги одобряват, гласувайте с 200 за тях и се смейте с глас за това, което ще причинят на страната ", прикани Борисов. Отговорността към този момент е единствено на Слави Трифонов, уточни той и настоя да се гласоподава всичко.

Отговорността за идващите провалени избори носи Слави Трифонов , акцентира Борисов.
 Румен Радев не желае да мисли още за служебно държавно управление
Румен Радев не желае да мисли още за служебно държавно управление

Несериозно е да мислим още за служебно държавно управление

Да приемем, че ГЕРБ ще бъдат шести на идващите избори, само че същите тези ще би трябвало да вършат държавно управление , сподели още той.

" Нека Слави пристигна против мен да си приказваме за политика - ще се усеща по същия метод, в случай че ме вкарат в неговото шоу и ми дадат микрофона да запея ария. Ще пея, само че няма да е като него. Няма да има спор, братко, няма да има спор с тези , по какъв начин ще се явят? "

" Излизат, атакуват дами в Народното събрание, съскат - добре бе хора, ето ви управлявайте, не се занимавайте с нас. Един месец мина, вие ме държите министър председател. Нали желаете да се махам, за какво ме държите един месец , събота и неделя? ", запита Борисов.

Една партия, която първо се захване с Избирателния кодекс няма триумф, съобщи министър председателят и по тематиката за измененията в ИК. Искат да вкарат гласоподаване по пощата, целия свят се отхвърли от машинното гласоподаване , единствено че върнете да видите в Австрия по какъв начин касирали изборите поради гласоподаване по пощата.

Ако в България касираме изборите, незабавно ще има служебно държавно управление, регистрира Борисов.
 Манолова: Бойко-разбойко не може да ми желае оставка
Манолова: Бойко-разбойко не може да ми желае оставка

Тя желае да ревизират всичко, даже и Министерски съвет, за което чака още по огромен плач

ГЕРБ не желаят оставката на Мая Манолова, а да обикаля на всички места и да приказва . За това настоя министър председателят Бойко Борисов от Facebook за влизането на Мая Манолова в постройката на " Булгартрансгаз ".

Премиерът като схванал, че Манолова трябвало да приказва всекидневно, ежеминутно, нервността да продължава. " Писмено, товарят на един микробус, не може дай ми флашката - ето ти флашката. Всичко ще им дадем, дано да я има тази комисия, тя да й е ръководител и да обикаля сдруженията . Спикерката на Народното събрание, тъй като колкото повече приказват, хората виждат ", акцентира министър председателят.

Борисов продължава да пита за какво толкоз упорствали толкоз бързо да върнат мандата . Един месец след изборите ние не знаем кой какъв е , какво ще прави и по какъв начин ще го направи, недоумява той.

Аз им знам стила, тези хора всички са били при мен . За това, че не им дадох да върша това, което желаят да вършат, в този момент търсят други способи, посочи Борисов. Защо не пожелаха да кажат нищо по Плана за възобновяване и резистентност . Малка била администрацията, а те имали коли колкото цялата администрация, разяснява още Борисов.
 Захариева чака от Манолова арести по улиците и не схваща омразата на новите
Захариева чака от Манолова арести по улиците и не схваща омразата на новите

ГЕРБ не обслужвали непознати ползи, а реагирали първи в отбрана на Украйна, Навални и Чехия, а Радев не реагирал

Радев нито един път не се произнесе за Алексей Навални и за шпионския скандал , уточни министър-председателят.

Не мога да нося две дини под една мишница - или съм партиен началник, или министър председател . Сега чакаме да се намотае (президентът - б.р.) и да се занимавам с партията, безапелационен бе Борисов.

Той е удовлетворен, че в ГЕРБ имат подготвени фрагменти . Премиерът Борисов съобщи, че не е маниак, само че е учтив и Бог напред, а ние след него .

А тези от 90-те година новото ли са , запита Борисов за изказванията, че ГЕРБ са статуквото, а новите политически партии били новото. След няколко месеца ще ги забележим какво ще създадат , сподели още той.
 Борисов недоумява за какво Радев се мота с втория мандат
Борисов недоумява за какво Радев се мота с втория мандат

Сега към този момент съм свободен, още няколко дена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР