Нашите медии се превърнаха в радиоточка, свързана директно с бункера

...
Нашите медии се превърнаха в радиоточка, свързана директно с бункера
Коментари Харесай

Нашите медии се превърнаха в радиоточка, свързана директно с бункера на Зеленский

Нашите медии се трансфораха в радиоточка, обвързвана непосредствено с бункера на Зеленский. За по-младите читатели изяснявам: Някога по селата във всеки дом имааше приемници, наричани радиоточки, свързани кабелно със селсъвета. Рано сутринта разсилният пускаше сигнала на радио София и кутийката – правоприемник през целия ден дънеше маршове и тържествени ивформации за трудови герои, стахановци, бригадири на полевъъдни бригади и прочие бодряшки новини, както и гневни крясъци по адрес на капитализма и империализма. По-късно почнаха да пущат и вярна музика.

Та, в този момент медиите ни вървят по същите утъпкани пътеки и ни оповестяват какво става във войната сред Русия и Украйна. Съобщават ни единствено верните вести, а другите вести ние сами си ги пасем – т. е. търсим си ги сами, щото на някои хора им се постанова и да мислят, с изключение на да си оставят мозъците на простора, до праните гащи и там осведомителният вятър да продухва мозъчните им гънки.

Всичко това е толкоз просташко и жалко, че дори не може да се назова и цензура, тъй като е бездарна, пещерна и първобитна агитация и нищо повече.

Любо Кольовски
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР