Нашите избиратели ни казват: Направете правителство, по възможност експертно. Не

...
Нашите избиратели ни казват: Направете правителство, по възможност експертно. Не
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Трябва експертно правителство, ключът е в Корнелия Нинова

" Нашите гласоподаватели ни споделят: Направете държавно управление, по опция експертно. Не може тази страна две години без държавно управление! Имаше там едно някакво, и оттова нататък нищо ", сподели по БТВ Мика Зайкова, синдикален специалист, която бе претендент народен представител от листите на Има Такъв Народ, само че не влиза в 49-ото Народно събрание.
Прочетете още
Аз почитам служебните министри и министър председатели, те се стараят, само че те не могат да върша политика, сподели Мика Зайкова. Според нея едни от най-големите евроатлантици са Движение за права и свободи, " не може да се отхвърли и на господин Борисов ". Тепърва ще вземат решение нашите депутати, само че мисля че едно експертно държавно управление е покрай мозъка да бъде подкрепено. Но ключът е в Корнелия Нинова. Не може да й се отхвърли, че тя мисли рационално, само че не се знае какво ще реши техния групов орган. 

Мика Зайкова ще посъветва депутатите от Има Такъв Народ да не поддържат плана за тавана надценките на храните.

Защо не можаха всички пенсионери да получат добавка за Великден, пита Мика Зайкова. 504 лв. е границата, а този с 505 лв. паралия ли е? Трябва да се сърдят не на държавното управление, а на 48-ото Народно заседание, счита Мика Зайкова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР